AJÁNLÓ
Cseke Katinka ezentúl inkább elkerüli a fiatalabb férfiakat… - hétfő 21.00
˝Én most már nem fogok olyan férfival szóba állni, aki 10-15 évvel fiatalabb...˝ - Cseke Katinka őszinte vallomása a Micsoda Nők! vadonatúj adásában hétfőn 21.00-tól a FEM3-on!
Tovább
Cseke Katinka sosem felejti el a testsúlya miatt kapott beszólást – hétfő 21.00
˝Az nagyon bennem maradt...˝- A színésznő így fogalmazott, amikor elárulta, milyen sértéssel illeték a testsúlya miatt korábban. Ha kíváncsi vagy, hogyan reagált Fresh Andi, Hódi Pamela és Várkonyi Andrea Katinka vallomására, ne hagyd ki a Micsoda Nők! vadonatúj adását hétfőn 21.00-kor a FEM3-on!
Tovább
Fresh Andi tartott már el férfit… - hétfő 21.00
A következő adásból többek között kiderül, ki az, aki már tartott el férfit a Micsoda Nők! közül… Tarts Várkonyi Andival és vendégeivel hétfőn este 21.00-tól a FEM3-on!
Tovább
Várkonyi Andrea ˝Micsoda férfiakkal˝ köszönti az újévet - január 1. 21.00
A Micsoda Nők! rendhagyó különkiadásában Várkonyi Andi Hevesi Tamással, Pataky Attilával és Németh Kristóffal köszönti az újévet. Tarts velük te is január elsején, hétfőn 21.00-kor a FEM3-n!
Tovább
Nagy Vagy, Auchan Kupa - vasárnap 10.10
A verseny tovább folytatódik, a sztárok és a csapatok újra belaadnak mindent, hogy a legjobbak legyenek. Nagy Vagy! - vasárnap 10.10-kor a FEM3-n.
Tovább
Az Év Háziasszonya Czippán Anett-tel és Szabó Dórával - szombat 8.45
Keleti Andrea ezúttal a TV2 gyönyörű műsorvezőit, Czippán Anettet és Szabó Dórát teszi próbára a feladatok során! Az Év Háziasszonya - szombaton 8.45-kor a FEM3-n.
Tovább
Cseke Katinka a párkapcsolatokról: ˝Nekem már minden belefér˝ - hétfő 21.00
A Micsoda Nők! következő adásában Várkonyi Andi és vendégei, Cseke Katinka, Dér Heni és Stohl Luca a párkapcsolatok témáját járja körül. Tarts velük hétfőn 21.00-kor a FEM3-n!
Tovább
FEM3 Café - nyereményjáték
Heti nyereményünk egy páros belépőjegy a Hungexpon megrendezésre kerülő Total Dance Festival Circus-ra. Játék időtartama: 2017. november 13-17. FEM3 CAFÉ ...
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS