MŰSORAINK
Nézzen be A Nagy Duett kulisszái mögé - Tatár Csillával!

KATTINTSON IDE  AZ ADÁS VIDEÓIÉRT!

Az élő adás után első kézből értesülhet arról, mi történt A Nagy Duett kulisszái mögött! A TV2 szerkesztő-riportere, Tatár Csilla itt, a FEM3 csatornán! A Nagy Duett - Összefoglaló műsorában megmutatja azt, hogy mi történik az élő adás előtt, alatt és után, a kulisszák mögött! Csilla nagyon jól ismeri a műsorban szereplő sztárokat, így személyes hangvételű interjúiban a legnagyobb titkokra is fény derül. Ha exkluzív beszámolókra vágyik és mindent tudni akar arról, mi zajlik a színfalak mögött, akkor vasárnap este 18.30-tól a FEM3 előtt a helye.

Galéria - katt a képre!

Csilla már tíz éve dolgozik szerkesztő-riporterként, és az elmúlt években számtalan műsorban bizonyított  műsorvezetőként is. Így örömmel mondott igent A Nagy Duett - Összefoglaló műsorának felkérésére. S ahogy azt már tőle megszokhattuk, kamerájával együtt mindig mindenhol ott lesz, azért, hogy Önök egyetlen izgalmas pillanatról se maradjanak le!

Címkék: műsoraink

2011. április 18. 15:15
 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS