MŰSORAINK
TEGY - 10. éve segíti a daganatos gyermekeket

Idén 10. éve segíti a leukémiás és daganatos beteg gyermekek rehabilitációját a "TEGY" Program.

Művészek, közéleti és médiaszemélyiségek adják támogatásukat a Danone Kft. által indított társadalmi célú programhoz Jubileumi évéhez érkezett a „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” program, amely idén 10. éve segíti anyagilag a leukémiás és daganatos beteg gyermekek rehabilitációját és egészséges klinikai táplálkozását. A Danone Kft. társadalmi célú programjának keretében az elmúlt 10 év során eddig összesen több mint 245 millió forint gyűlt össze, amelyet az évente mintegy 2.000 leukémiás és daganatos beteg gyermek gyógyulását és rehabilitációját végző Magyar Gyermekonkológiai Hálózat 3 budapesti és 5 vidéki onkológiai központjának utalhatott át a Danone Kft.

A témával kapcsolatos további videókért kattintson IDE!

A TEGY program keretében 3 éve útnak indulhatott egy Klinikai Táplálkozási Program, amely a kezelés alatt álló gyermekek egészséges klinikai táplálkozását támogatja. Ennek keretében a 10., jubileumi program során összegyűlt összeg egy részéből – az elmúlt évekhez hasonlóan – a bakonybéli Oktatási Centrum felépítését támogatja a program, míg a másik feléből új elemként egy Komplex Táplálkozási Protokoll kidolgozását valamint minden egyes klinikán egy Táplálkozási Team felállítását és folyamatos működtetését valósítja meg a Hálózat. A TEGY program idén is 6 héten keresztül, október 3-tól november 13-ig tart. A programhoz a Tiszteletbeli Nagykövet címet kezdetektől viselő Várkonyi Attila (Dj Dominique) és Csisztu Zsuzsa mellett idén további olyan  ismert személyiségek, mint Gombos Edina, Demcsák Zsuzsa, Váczi Gergő és Till Attila műsorvezetők, Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdi és Király Viktor énekesek, valamint Németh Lajos meteorológus adják támogatásukat, akikkel szeptember 28-án, a TEGY születésnapi partiján együtt ünnepeltek a TEGY program támogatói és kedvezményezettjei.

Címkék: műsoraink

2011. szeptember 28. 13:13
 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS