MŰSORAINK
Gáspár Evelin elárulta: az apja hozta össze a párjával

Másfél éve van együtt a barátjával, és nagyon komolyan gondolják együtt a jövőt - így nyilatkozott Gáspár Evelin a párkapcsolatáról, a Mokkában. A csinos lány azt is elárulta: az apja akarta összehozni a barátjával, ő először nem is vette komolyan az egészet, még az első randira se öltözött ki. Később azonban minden megváltozott, már az összeköltözés is szóba került. Evelin és párja pénteken 21.00-kor a Hálószobatitkok vendége lesz a FEM3-on, ahol még több részletet árulnak el a kapcsolatukról.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: gáspár evelin   győzike   párkapcsolat

2016. november 30. 9:38Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS