MŰSORAINK
Az év szakításai! - Sztárpárok, akiknél kihűlt a szerelem

Sztárok, akiknek a szerelméről egy időben az egész ország beszélt, útjaik később viszont valamilyen ok folytán szétváltak. Néhányukat később újra összehozta a sors, de vannak, akik kitartottak döntésük mellett. Nézd meg, kiknek tört össze a szíve a kamerák előtt 2015-ben!Az Édes Életnek köszönhetően mindenki figyelemmel kísérhette, hogyan romlik napról napra a Berki-Hódi páros viszonya. Pamela ezt megelégelte, és kiadta Berki Krisztián útját. Hogy pontosan hogyan vélekedtek a szakításról, arről külön-külön beszélgettek Joshi Bharattal.

A sztárpár azóta újra együtt éli mindennapjait, közösen nevelik lányukat, Natit, és boldogabbak, mint valaha.


Cinthya Dictator
és Varga Viktor kapcsolata az énekes szerint az évezred szerelme volt, csak Rómeó és Júlia hasonlítható hozzájuk. A szakításkor mindketten összetörtek.

 Nemrégiben viszont felreppentek a hírek, hogy az álompár együtt utazgatott Indiában, a találgatásban több különös egybeesés is közrejátszott.


Zámbó Krisztián
és Takács Zsuzsi is heves érzelmekkel élték a kapcsolatukat, amelybe a hangos viták is beletartoztak. A szerelmesek újra összejöttek, nemrég a FEM3 Caféban mutatták meg, hogyan tetováltatták magukra egymás becenevét.


Kulcsár Edina szakítása sokakat meglepett, hiszen barátjával hat évig voltak együtt, és augusztusban még úgy tűnt, nagyon boldogok együtt. A pár végül nagyon megszenvedte a szakítást, a szépségkirálynőnek az egészsége is ráment.

 


Címkék: berki krisztián   berki natasa   cinthya dictator   hódi pamela   kulcsár edina   szakítás   takács zsuzsi   top10 2015   varga viktor   zámbó krisztián

2015. december 31. 14:13

 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS