MŰSORAINK
Boszorkánykonyha - bevállalós női talkshow

A Boszorkánykonyha új műfajt teremtett hazánkban: a gasztro-életmód magazin formátumát. Az étkezések központi szerepet játszanak a mindennapjainkban, meghatározzák családi életünket, a barátainkkal való találkozást, a legfontosabb pillanatainkat. Így van ezzel a két tájékozott és trendi barátnő, Gombos Edina és Némethy Marcsi is, akik előtt nincs tabu téma: mindent kifecsegnek a konyhában. A műsorvezetők karakterükben eltérnek egymástól, ezért aztán nem is értenek feltétlenül mindenben egyet. A Boszorkánykonyhában ismert és fiatal szakácsokkal találkozhatnak a nézők, akik friss ötletekkel, praktikákkal fűszerezik a műsort. Rendszeresen érkeznek vendégek, szakértők, hogy ötleteik segítségével a műsorvezetők az egészségtelen életmódnak üzenjenek hadat. A legfinomabb ételek elkészülte közben a lányok divatról, sportról, sorselemzésről, no és pasikról is beszélgetnek. Tanúi lehetünk néhány szívszorító és lélekemelő igaz történetnek: ebben a műsorban a nézők - ha sírnak, ha nevetnek - biztos nem a hagymától könnyeznek!

Állandó rovatok

Csatlakozott a műsorhoz Joshi Bharat; rovatában életvezetési tanácsokat ad ismert és civil embereknek. A sorselemző személyre szabott válaszokat ad és segít feltárni, hogyan értelmezzünk egy problémát az életünkben. Keddenként Ferencsik István, A Nagy Fogyás című műsor győztese ad fogyókúrás tanácsokat, hogy fitten és egészségtől kicsattanóan nézhessünk szembe a mindennapok kihívásaival. Csütörtökönként Zimány Linda, a műsor állandó divatszakértője kalauzolja el a nézőket a legújabb trendek világába.

Boszorkánykonyha: hétköznap délután a FEM3 műsorán!

GALÉRIA: KATT IDE!

KATT A RECEPTEKÉRT!


Címkék: gombos   joshi   köböl   műsoraink   némethy   zimány

2010. szeptember 6. 17:17
 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS