SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Kulcsár Edinával folytatódik az Élet-Forma

Csodadiéták, vadonatúj mozgásformák, tippek és tévhitek – március 3-án ismét hasznos életmódtanácsokkal és izgalmas újdonságokkal érkezik az Élet-Forma, a Fem3 sokszínű magazinműsora. A műsorvezető Kulcsár Edina lesz, aki újdonsült anyukaként, egykori szépségkirálynőként testhezálló szerepben tér vissza a képernyőre.Március 3-án 19 órától, hetente vadonatúj részekkel jelentkezik az Élet-Forma. A Fem3 tematikus magazinműsora a folytatásban is elhozza a legfrissebb trendeket, amelyek hozzájárulnak a testi-lelki egyensúly megteremtéséhez, legyen szó mozgásról, vagy éppen egy-egy formabontó étrendről. A sztárvendégek mellett ezúttal is dietetikusok és további szakértők tanácsai is segítik majd a nézőket. Azonban az újdonságok sem maradhatnak el, hiszen már a Hajtrendek- vagy éppen a Fitbalance-rovatból is szemezgethetnek az érdeklődők.

Kulcsár Edina, amellett, hogy műsorvezetőként kalauzolja a tévénézőket a tények és tévhitek útvesztőjében, saját tapasztalatairól is mesél majd.

„Nagyon örülök, hogy ebben a műsorban lehetőségem nyílik arra, hogy a saját személyiségemet, a tapasztalataimat is beépítsem a beszélgetésekbe. Egykori szépségkirálynőként nyilván mindig is kiemelt figyelmet fordítottam az egészség- és szépségmegőrzésre, és szerintem előnyt is jelent, hogy már anyukaként is érintett vagyok bizonyos témákban” – kezdte Edina. „Jelenleg a kisfiam körüli teendők az elsők, így az edzéshez még nem tértem vissza. Azonban amint lesz egy-két átaludt éjszakánk, szeretnék ismét mozogni, mert mindig is a lételemem volt. Jelenleg otthoni körülmények között tervezem újrakezdeni a mozgást, így közben folyamatosan Medox-szal lehetek” – tette hozzá a csinos anyuka.

Élet-Forma – március 3-tól minden vasárnap, 19 órától!


Címkék: élet-forma   életmód   kulcsár edina

2019. március 1. 14:23

 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS