FEM3 CAFÉ
Új műsorvezető a FEM3 Caféban

Hétfőtől új műsorvezetővel bővül a FEM3 Café, Nagy Réka is csatlakozik a magazinműsor csapatához, hétfőn már ő köszönti a nézőket.Czippán Anett, Mádai Vivien, Polyák Lilla és Stohl Luca mellett hétfőtől Nagy Réka is erősíti a FEM3 Café női műsorvezető csapatát. A hétköznap délelőttönként jelentkező népszerű magazinműsornak így már hét állandó házigazdája van, a hölgyek Berki Krisztián és Kinter Oszkár mellett köszöntik a nézőket. A modellből lett műsorvezető nagy kihívásként éli meg a felkérést.

3600.jpg

- Nagyon örülök annak, hogy újabb lehetőséget kaptam a TV2 Csoportnál. A FEM3 Caféban remek kollégákkal dolgozhatok majd együtt. Eddig csak vendégként jártam a stúdióban, de akkor is nagyon jól éreztem magam. Kinter Oszkár sokat segít nekem a rutinjával, ráadásul a tévézés mellett mindkettőnknek van modell múltja is, így bőven akad közös témánk. Azon leszek, hogy az adások során minden olyan kérdést feltegyek majd a vendégeinknek, ami a nézőket érdekli. – nyilatkozta a FEM3 Café új műsorvezetője, aki hétfőn áll munkába a csatornánál.

FEM3 Café - minden hétköznap délelőtt a FEM3 műsorán.


Címkék: fem3 café   nagy réka

2016. november 4. 12:57

 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS