Adások MI VAAAN?! Videók Extra Videók ADÁSBÓL KIMARADT ADÁSRÉSZLETEK Farm, ahol éltünk Versenyzők Cikkek A műsorról SMS-KVÍZ


Gáspár Zsolti belendült: Idézd fel az elmúlt hét legjobb aranyköpéseit


Zsolti gazda egy percig sem tétlenkedett, poénok tömkelegével árasztotta el a FarmVIP versenyzőit.

Gáspár Zsolti egy igazi mókamester! A titkos receptje a humor, amivel nem csak a FarmVIP versenyzőit, hanem az egész országot szórakoztatja, nap, mint nap. Összefoglaló cikkünk segítségével felidézheted az eddigi legjobb elszólásait, amivel nem kérdés: mindenkinek mosolyt csalt az arcára!

Zsolti gazda ott segített, ahol tudott: A tehénfejés közben Vasvári Vivient látta el jobbnál jobb tanácsokkal, ráadásul a leghatákonyabb fejési technikát is megmutatta.

A gazda ráadásul arra is figyelt, hogy Demcsák Zsuzsa formában maradjon.
A forgatás során kerti munkát ajánlott neki, 
 amire ugyan nemleges választ kapott, mégsem csüggedt: együtt nevetett a meghökkent műsorvezetőnővel.

Zsolti kíméletlen őszinteséggel vette a Farm megpróbáltatásait. Egy kimerítő áldogálás közepette pedig beismerte Zsuzsának: Nem bírja tovább, le kell ülnie!

A dicséretekkel nem fukarkodott a gazda, Vásáry André kiemelkedő teljesítménye annyira levette a lábáról, hogy gratulációk tömkelegével jutalmazta a versenyzőt.

Ezek után már csak egy kérdés maradt hátra: Neked eddig melyik elszólása tetszett a legjobban Zsolti gazdának?

2020. november 21. 9:00

Címkék: celebszemle   gáspár zsolti
Kapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS