VideókÍgy csináld: Zozo szaltózni tanította a Bajnokokat
Te is szeretnéd elsajátítani Zozo páratlan szaltóit? Kattints és nézd meg a videót, amiből gyorstalpalót kaphatsz a Bajnoktól!.
Böjte Dave tanácstalan, súlyos gondokkal küzd a Kihívó
Dave hangulata nem éppen felhőtlen. Szeretne bizonyítani a csapatnak, de teljesen tanácstalan, nem tudja, hogyan tudna fejlődni, mi az a kis plusz, amivel pontot tudna szerezni a csapatnak. 
Mórádi Zsolt elárulta: Dorkát és Zalánt szeretnék kiiktatni
Mórádi Zsolt szerint a Bajnokoknak tökéletesen összeállt a taktikájuk a Villa játék alatt, amit a Jutalom játékban is szeretnének folytatni. Hogy pontosan ez mit jelent, azt a videóból megtudod. 
Besenyei Bogi aggódva ébredt, Adunak erre óriási ötlete támadt
Bogit igencsak nyomasztotta egy gondolat az ébredezés közben, de Adu gyorsan a láyn segítségére sietett és egy remek ötlettel állt elő a probléma megoldására. 
Adunál kihúzták a gyufát: ˝Ezt most befejezted...˝
A Kihívók förtelmes éjszakát töltöttek a Táborban. Míg mindenki a hidegre és a kényelmetlen ágyakra panaszkodott, Zalán számára egészen elviselhető volt a nomád körülmény.
Csodás éjszakájuk volt a Bajnokoknak a Villában: ˝Nem lehet szavakkal leírni˝
Végre kipihenhették magukat a Bajnokok a Villa luxusában. Zozo szavakba se tudta önteni. milyen csodás érzésekkel ébredtek fel reggel a pirosak. 
A Bajnokok szerint a Tábor megtöri a Kihívókat
Adás előtt: Kocsis Szandi úgy véli, a Kihívók teljesítményére rányomja a bélyeget a Tábori körülmény és biztosan összetörnek majd, de Mórádi Zsolt szerint akár még előnyt is kovácsolhatnak belőle a kékek és lehet, hogy  jobb lesz a csapategységük. 
Adu nem kímélte Dave-t: ˝Elnézésből a padlás már tele van˝
Adás előtt: Dave sűrű bocsánatkérések közepette kért elnézést csapattársaitól, amiért a Villa játékban nem szerzett pontot. Azonban Adunak már elege van a bocsánatkérésekből.© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS