VideókKempf Zozo vs. Böjte Dávid 16. adás
Elképesztően nagy a tét az Előny játékban, ezt pedig Zozo és Dave is jól tudta, így nem csoda, hogy emberfeletti erővel harcoltak a pontszerzésért!
Cservenák Alexa újra szárnyal: Ettől kapott ismét erőre
Cservenák Alexa Gelencsér Timinek mesélt arról, hogyan érezte magát a futama során, majd azt is elárulta, mi segített neki abban, hogy ki tudjon mászni a ˝mély gödörből˝.
Busa Gabriella vs. Cservenák Alexandra 16. adás
A folytatásban Busa Gabi és Cservenák Alexandra állt a pályára, hogy megvívják egymással harcukat! Hogy ki tudott pontot szerezni a csapatának, a videóból kiderül!
Adu Laci Novák Zalán kemény odaszólásának köszönheti a pontszerzést?
Adu László Gelencsér Timinek nyilatkozott a futama után, a riportból pedig kiderült, hogyan sikerült összeszednie magát a csata során.
Tóth Dávid vs. Adu László Dániel - 16. adás
Az Előny játék első futamában Tóth Dávid és Adu Laci mérkőztek meg egymással.
Fény derült Csollány Szilveszter rendhagyó szerepére a Bajnokok között
Párnacsata helyett leginkább felkészüléssel töltötték az időt a Bajnokok, ám Palik László megtudta, hogy Csollány Szilveszter is megosztott néhány történetet csapattársaival, sőt kiderült, miért hívják őt mostanában ˝Coach Szilveszternek˝...
Hoppá: Adu Laci talicskázással készült a seabobozásra?
Palik László a seabobozásról kérdezte az Előny játék kezdete előtt a Kihívókat, azonban talán még ő sem számított azokra a válaszokra, amiket a kékektől kapott!
Novák Zalán szerint a Kihívók eddig nem vették komolyan a versenyt
Az Előny játék különös fontos versenynap az Exatlon Hungary-ben, Novák Zalán viszont úgy érzi, hogy a Kihívók eddig nem igazán vették komolyan a dolgot. A Kihívó Palik Lászlónak azonban azt is elmondta, hogy most már minden feltétel adott ahhoz, hogy győzni tudjanak.© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS