VideókBusa Gabriella vs. Pap Dorci 41. adás
14:10-re Gabi felé billen a két lány mérlege. Dorci most a saját statisztikáján kívül a csapata eredményén is javíthat.
Tóth Dávid vs. Deres Ádám 41. adás
Az Előny játék következő résztvevői Tóth Dávid és Deres Ádi. A kékek versenyzőjének minden esélye megvan, hogy szépítsen az eredményen.
Megtört a jég: Kocsis Szandi elképesztően boldog a győzelme miatt
Kocsis Szandi az utóbbi napokban kissé szomorúan nyilatkozott Gelencsér Timinek a futamok után, ám most hatalmas mosollyal érkezett a riporterhez!
Kocsis Alexandra vs. Derzsi Viktória 41. adás
Az első női párviadal résztvevői Szandi és Viki. Vajon a Bajnokok versenyzője behúzza a pirosak második pontját, ezzel növelve az előnyüket?
˝Akkor nem mondok semmit˝ - Újabb szóváltás Adu és Zalán között
A Kihívók az ügyességi feladatról beszélgettek, ám Novák Zalán és Adu ismét kisebb szóváltásba keveredtek a helyes taktika kialakítása során.
Mórádi Zsolt vs. Novák Zalán 41. adás
Az előnyért folytatott harc első résztvevői Mórádi Zsolt és Novák Zalán. Vajon a Bajnokok vagy a Kihívók legjobb statisztikával rendelkező férfi versenyzője szerzi meg az első pontot?
Busa Gabi másképp tekint a Párbajra: Nem befolyásol, hogy női vagy férfi hét van
Busa Gabi számára lényegtelen, hogy férfi vagy női kieső van egy adott héten, neki csak az a fontos, hogy megnyerje a futamát, valamint hogy a Bajnokok csapata egyben maradjon.
Tóth Dávid biztosra akar menni: Minden erőnkkel az Előnyért harcolunk
Tóth Dávid szerint akár hátrányból is meglehet nyerni a Végjátékot, de szeretné, ha a Bajnokok biztosra mennének, ezért mindenképpen az Előny megszerzése lesz számukra a cél.

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS