Őrületes csata a Villáért: A Bajnokoknak olyan sikerült, ami már régóta nem...


Elképesztő küzdelmet folytattak a versenyzők az Exatlon Hungary 41. adásában. A Villa játék során hatalmas volt a tét, hiszen a győztes csapat beköltözhetett a luxuskörülmények közé, míg a vesztes a sokkal szerényebb Táborba kényszerült...

Gelencsér Timi nagyon meglepődött Huszti Katán , aki szerint a Kihívó emberfeletti teljesítményt nyújt a pályákon. Rákóczi Reni szerint nemcsak nekik, de Dorkának és Hannának is félnie kell a versenyzőtől.Dorka már kora reggel olyan dologra vette rá csapattársát, ami változást hozott az életébe. Jodi úgy véli, hogy ez még a pirosakat is megfélemlítheti majd. A Bajnok lányok a Villa játék reggelén jókedvvel ébredtek, és úgy érezték, most van a legnagyobb esély arra, hogy átköltözzenek a Villába, hisz Ági kiesésével kiegyenlítődtek az erőviszonyok a két csapat között. A Bajnok fiúk a Kihívók heti taktikáját próbálták találgatni. Esztergályos Patrik szerint a kékek nem tudják félre tenni az egyéni érdekeiket. Fodor Rajmund úgy érzi, Huszti Katának nem lenne gond, ha a Táborban kéne éjszakáznia. Patrik hozzátette, aggasztja, hogy Rudi kivonja magát a taktikai megbeszélésekből.Salander Dorina úgy gondolja, nekik sokkal jobban áll a Villa mint a Bajnokoknak, és a taktikát sem tudják úgy megbeszélni a Táborban, mint a több szobás luxusházban. Mischinger Péter szerint a Bajnokok nehezen tudják elviselni, hogy több hete nem képesek elhódítani a Villát.Palik László  a Villa játék előtt Jóni Mátét kérdezte tapasztalatairól. Mivel Máté a kilencedik héten már nincs biztonságban, úgy érzi ha a Bajnokok veszítik el a Végjátékot, ő biztosan párbajozna. Szabó-Thomka Hanna szerint a játéknak ebben a szakaszában még nem lényeges, hogy csapaton belül ki a legerősebb. A legfontosabb, hogy a csapatjátékokat megnyerjék a Kihívók. A Villa játék első futamában Ungvári Miklós és Mischinger Péter mérkőzött meg egymással.A folytatásban Gelencsér Tímea és Szabó-Thomka Hanna elképesztően izgalmas futama következett!Hihetetlenül izgalmas futamban küzdött a Villáért Fodor Rajmund és Provoda Jodes!A Bajnokok és a Kihívók folytatták a harcot a Villáért! A csatában ezúttal Murvai Lívián és Huszti Katalinon volt a sor, hogy bizonyítsanak.Jóni Máté és Drobina Norbert szeme előtt csak egy cél lebegett: megszerezni a Villát! Vajon kinek sikerült pontot szereznie a csapatának? A videóból kiderül!Hatalmas elszántsággal indult neki az Exatlon Hungary pályájának Rákóczi Renáta és Salander Dorina! De vajon melyikük volt a jobb?A következő futamban Esztergályos Patrik és Provoda Jodes csaptak össze!Beindult a Bajnokok úthengere. Sikerül a Kihívóknak visszavágniuk? Egyre kiélezettebb a verseny. Most Fodor Rajmundon és Drobina Norberten a sor, hogy bizonyítsanak!Vajon Gelencsér Timi és Salander Dorka párviadala hogy végződött? A videóból kiderül! Az állás döntetlen a Villáért folytatott harcban. Jóni Máté és Mischinger Péter is luxus körülmények között szeretne lakni, ezért mindent megtesznek a győzelemért.
 


A Kihívók vezetnek, amikor Rákóczi Reni és Huszti Kata párviadala következett. Ki lett a jobb? A videóból kiderül!A folytatásban Esztergályos Patrik és Provoda Jodes csaptak össze. Vajon ki nyerte a futamot? Ungvári Miklós és Mischinger Péter másodjára is összecsaptak a Villa játékban! Vajon most melyikük bizonyult gyorsabbnak és ügyesebbnek? A videóból ez is kiderül!Újabb futam során mérkőzött meg egymással Gelencsér Tímea és Salander Dorina!Óriási küzdelemben csapott össze ismét Jóni Máté és Drobina Norbi. Vajon Máté életben tudja tartani a Bajnokok reményét a Villáért? Hatalmas a tét: vajon melyik csapatnak sikerül megszereznie a Villát? Hogy ezúttal Rákóczi Renáta vagy Huszti Katalin szerzett-e pontot, az kiderül a videóból!A Villa játék Döntőjében Gelencsér Timi, Esztergályos Patrik, Salander Dorina és Mischinger Péter harca következett, a futam végén pedig kiderült, melyik csapat költözhet a luxuskörülmények közé!

Palik László a verseny után Dombi Rudit kérdezte, miért hagyta ki a mai versenyt. Rudi válaszáért nézd meg a videót!   


A Bajnokok több héten át sikertelenül próbálkoztak megszerezni a Villát, ám most megtört a jég! Nézd meg a videót, hogyan foglalták el a luxuslakot a versenyzők, és mit szóltak hozzá azok a csapattagok, akik még sosem jártak a Villában.


Ungvári Miklós és Fodor Rajmund is úgy véli, hogy nehéz héten vannak túl a Bajnokok. Rajmi szerint veszélyes a csapatukra nézve Dombi Rudolf viselkedése.A Villa játékban Dombi Rudolf taktikai okokból volnult háttérbe, és nem csapott össze a kékekkel. Rákóczi Reni szerint ez elég meredek húzás volt, amiből akár rosszul is kijöhettek volna a Bajnokok. 


A Kihívók egy hónap után kerültek vissza a Táborba. Dorka és Hanna úgy érzi, így sokkal kevesebb alkalmuk lesz a taktikára Huszti Kata ellen. A Kihívók a Villa játék után egyöntetűen kijelentették, érezhető a feszültség a Bajnokok csapatában. Hogy szerintük mi lehetett az oka annak, hogy Dombi Rudolf nem állt versenybe, azt a videóból megtudhatod!


Fodor Rajmund aljas dolognak tartotta Dombi Rudolf viselkedését a vacsoránál. Gelencsér Timi szerint kellett a csapatuknak, hogy érezzék, milyen az, amikor nem állnak irányítás alatt a Bajnokok. 

2019. február 25. 21:43

Címkék: Exatlon Hungary   bajnokok   kihívók   palik lászló   dombi rudolf   fodor rajmund   ungvári miklós   gelencsér tímea   rákóczi renáta   kása andrás   mischinger péter   salander dorina   szabó-thomka hanna   exatlon hungary teljes adás   geoblocked   esztergályos patrik   drobina norbert   huszti katalin   provoda jodes   jóni máté   murvai líviaKapcsolódó anyagok© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS