Idegek játszmája: Ennél kiélezettebb küzdelem még nem volt az Exatlon Hungary-ben


A Bajnokok és a Kihívók új versenyzőikkel vívtak szoros harcot a Jutalom játékban! Hogy melyik csapat győzedelmeskedett, azt az összefoglalóból megtudhatod!

Murvai Lívia és Jóni Máté első éjszakája a Táborban nem a pihenésről és a szép álmokról szólt. A két új csapattag egy gyötrelmes estén van túl, ráadásul Líviának a reggeli sem ízlett. Dombi Rudolf úgy érzi, hogy a két csapattag megborította a csapat dinamikáját, de csak idő kérdése, hogy minden helyre álljon.

A két új csapattag kicsit nyugtalan amiatt, hogy a többiekkel szemben nekik nincs annyi tapasztalatuk az Exatlon Hungary pályáján. Kati és Jodi a kezdeti nehézségek ellenére viszont igyekeznek a legjobbat nyújtani a futamokon.

Elkezdődött a kiképzés: Mischinger Péter így segíti Jodit és Katát.

 Rajmi úgy gondolta, hogy itt az ideje beavatni Mátét. A Bajnok elárulta az új csapattagnak, hogy mik a Kihívók gyenge pontjai, és mire érdemes figyelni, amikor ellenük küzdenek.

Huszti Kati rákérdezett, miért nincs csapatkapitánya a Kihívóknak. Mischinger Péter szívesen betöltené ezt a pozíciót. De, hogy jött szóba Fodor Rajmund? 

 A Jutalom játék első futamában Dombi Rudi és Msichinger Péter csapott össze. Rudi végig vezetett a pályán.

Most a lányokon a sor. Dorka hibázott, így Timi hatalmas előnyre tett szert. Kitartott a végéig?

Taktikai megbeszélést tartott a két Bajnok a futamok között. Patrik örömmel újságolta el Rudinak, hogy mit tudott meg a Kihívókról, amikor tőlük kérdezősködött.

 Ungi káprázatos tempót diktált. Vajon Norbi bírta vele tartani az iramot?

A következő futamban Hannának sikerült kiegyenlíteni.

A két friss exatlonos mérkőzött meg egymással. Vajon melyik újonc szerzett pontot a csapatának?

Dombi Rudolf hasznos tanácsokat osztott meg Lívivel a futam előtt. Vajon tudta kamatoztatni Kata ellen?

 Az izgalom fokozódott a következő futamban, ahol Mischinger Péter és Esztergályos Patrik csapott össze.

Hihetetlen energiával ugrottak ki a rajtból. Timi és Ági már sok harcot megélt az Exatlon Hungary-ben.

A Kihívók újonca a tapasztalt Fodor Rajmund ellen bizonyíthatott.

 Az Exatlon Hungary legnagyobb amazonjai csaptak össze a következő futamban.

Félidőnél járunk, a verseny egyre kiélezettebb, az állás pedig egyenlő.

Murvai Lívia és Szabó-Thomka Hanna mutatták meg, hogy mire képesek a követező futamban.

 Elképesztően szoros az állás. Mischginger Péter megszerezte csapatának a vezetést.

A következő futamban Gelencsér Tímea és Huszti Kata mérte össze az erejét.

A 37. versenynapon hihetetlen szoros a mérkőzés. Hogy Jodes fel tudta-e venni Dombi Rudolf tempóját, az a videóból kiderül!

Lívia, a Bajnokok újonca meccslabdához juttathatja csapatát. Vajon sikerül neki?

Hihetetlen szoros az állás a Jutalom játékban. Az ügyességi játékban az egyik versenyző könnyedén hozza a pontot. Vajon ki lesz az?

A Kihívókat már csak egy pont választja el a győzelemtől, de Rákóczi Reninek van esélye az egyenlítésre. Vajon eldőlt a meccs?

9-9 az állás, így négyen álltak rajthoz, hogy megszerezzék a mindent eldöntő zászlót. 

Elég markáns véleményt fogalmazott meg Peti a Bajnokok új csapattagjáról, Jóni Mátéról. A Kihívó úgy látja, hogy ez a teljesítmény nem lesz elég ahhoz, hogy Máté versenyben maradjon.

Sejtése sincs Rudinak, hogy a Kihívók a mai játékban szerzett előnyüket mikor akarják elhasználni a Bajnokokkal szemben. Egy biztos, hogy az ellenfél jutalma akár kieséshez is juttathatja a Bajnokokat.

Gelencsér Timi és Rákóczi Renáta között ismét Máté viselkedése került szóba. A Bajnok lányok, abban bíznak, hogy a fiúk majd hatni tudnak Mátéra, és megváltozik.

Provoda Jodes csapattársainak elárulta, nem tetszett neki ahogy a Bajnokok a pálya mellett viselkedtek, és Drobina Norbert sportszerűtlennek tartja őket.

 A Kihívók szerint a Bajnokok egy elég gyenge trükkel próbálkoztak, amikor Esztergályos Patrikot küldték oda Norbihoz két futam között, hogy az ellenfél csapatéletéről érdeklődjön. Mischinger Péter ezt egy elég röhejes taktikának tartja.

Dombi Rudolf és Esztergályos Patrik egy új taktikát talált ki, amivel a Kihívókról tudhatnának meg csapaton belüli titkokat. Patrik ezt a szerepet alattomosnak tartja, de támogatja.

Lívia megosztotta Renivel, hogy Máté inkább egyéni versenyzőként képzeli el magát az Exatlon Hungary-ben. Viszont Reni úgy látja, hogy az új csapattag nem fog sokáig Dominikán maradni, ha szemléletén és hozzáállásán nem változtat.

Az Exatlon Hungary legújabb adásában a csillagokért harcoltak a versenyzők. Hogy ki nyerte meg a Jutalmat, azt megtudod a teljes adásból!

2019. február 19. 12:00Kapcsolódó anyagok© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS