Drámai távozás, botrányos veszekedés - Ilyen volt a Jutalom játék


Sáfrány Emese úgy döntött, hogy nem folytatja tovább az Exatlon Hungary versenyét, majd Dombi Rudolf durván összeszólalkozott a Jutalom játék során. 

Ungvári Miklós szerint ma valami meg fog változni. Olyasmire számít, ami idáig még nem volt. Hogy mire gondol pontosan, azt a videóból megtudhatod.

Reggel a Kihívók azon tanakodtak, vajon hogyan érintette Mesit Rudi tegnapi beszéde. Mischinger Péter szerint a Bajnokok nagyon rosszul viselik, hogy sokat vesztenek, ezért fejben kezdenek gyengék lenni.

Tanácstalanok a Bajnokok, nem tudják hogy mivel segíthetnének Mesin, és hogyan javíthatnának teljesítményén. Már viccesen az is szóba került, hogy egy külön pályát építenének neki csapattársai.

Salander Dorina szerint nem törhetik meg a nyerő szériájukat a Kihívók, így ma is minden tőlük telhetőt megtesznek a győzelemért. Palásti Ágnes elmondta, hiányolják Kása Andrást, de nagyon jó formában érzik magukat.

Hanna látja lehetőséget Emesében, mivel a Kihívó hisz a Bajnok fejlődésében, de egyelőre még nincs olyan szinten, hogy előre vigye csapatát.

Mesi a verseny előtt elmondta, nem érzi, hogy sikeres lenne a versenyben. Nem szeretné tovább hátráltatni csapatát, ezért nem akarja tovább folytatni az Exatlon Hungary-t.

Dombi Rudolf megszerezte az első pontot a Bajnokoknak.

Gelencsér Timi remekül ment a pályán.

Drobina Norbert a léghokiban győzedelmeskedett, így hozta a pontot a Kihívóknak.

Rákóczi Reni szélseben vette az akadályokat.

Mischinger Péter igen vicces formában csúszott a csúszdán, de a pontot Ő zsebelte be.

Dorka az előző körben pihent, Reni viszont nyert. Vajon most kettejük összecsapásából ki került ki győztesként?

Hétfőn úgy alakult, hogy Ungvári Miklós a pálya mellől nézhette végig csapattársai küzdelmét, így volt ideje kipihenni magát. Kipihentsége vajon előnyére válhat a Bajnoknak Norbival szemben?

Gelencsér Timinek köszönhetően 5:3-ra vezetnek a Bajnokok.

Érdekes csúszási technikája van Péternek, Patrik viszont a hagyományos módszert választotta, és pontot is szerzett.

Ma eddig két győzelmet szerzett Reni. Vajon most begyűjti a harmadikat is Ági ellen?

A verseny alatt Dombi Rudi és Drobina Norbert csúnyán összeszólalkoztak. Rudi teljesen kiakadt Norbi viselkedésére...

Gelencsér Timi nagyon fontos pontot hozott a csapatának.

Gelencsér Timi meccslabdához juttatta a Bajnokokat!

Mischinger Péter életben tartja a Kíhívókat, 9-6 az állás.

Rákóczi Reni behúzta a győzelmet a Bajnokoknak. 

Forrnak az indulatok Dombi Rudi és Drobina Norbert között. Rudi szerint Norbi nem tud viselkedni, ám a Kihívó azt érzi, nem tett semmi rosszat a Bajnok ellen.

A kékek megértik Sáfrány Emesét, hogy feladta a játékot, de szerintük erről nem csak a verseny nyomása, hanem a Bajnokok csapata is tehetett.

Salander Dorina és Szabó-Thomka Hanna nem tudták megfejteni a ma hallottakat. Hogy mire gondolnak pontosan, az a videóból kiderül.

A Bajnokok úgy érzik, Emese a legjobb döntést hozta meg azzal, hogy a csapat érdekét szem előtt tartva adta fel a versenyt.

Drobina Norbert és Kása András este kibeszélték a Dombi Rudival való konfliktust. Norbi kemény szavakkal illette az olimpiai bajnokot.

Drobina Norbert kemény gondolatokat osztott meg Dombi Rudolfról. Norbi szerint kritikán aluli a Bajnok viselkedése, és úgy érzi, nem tud felnézni rá.

Esztergályos Patrik elárulta, Ungvári Miklós nehezen viselte, hogy Mesi visszalépett a játéktól.

Timi és Reni a mai teljesítményüket értékelték a Táborban, mikor szóba jött Mesi távozása is. Ezt gondolják róla a Bajnok lányok...

2019. február 12. 11:50Kapcsolódó anyagok© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS