Könnyek, feszültség, meglepetések: Vért izzadva küzdöttek a versenyzők a Villába jutásért


Új csapattaggal bővült a mezőny – Gyarmati Pankát üdvözölhették maguk között A Bajnokok. A két csapat kitett magáért, elképesztő tengerparti küzdelmeket láthattunk, a tét ezúttal a Villába kerülés volt. Sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, sejteni sem lehetett, hogy a kékek, vagy a pirosok fognak-e diadalmaskodni.

Gelencsér Tímea győzteséként került ki Miló Vikivel szemben az első párbajról, és elárulta, milyen érzésekkel ébredt az ezt követő reggelen.

A cél ismét a Villába kerülés, ami jobban motiválja a Kihívókat, mint valaha.A Bajnokok felmérték a Kihívók erősségeit és gyengeségeit, erre építve igyekeztek felállítani egy olyan stratégiát, ami győzelemre vezetheti őket.

Bán Norbi retteg attól, hogy a sérülései miatt nem tudja úgy teljesíteni a pályát, ahogyan azt szeretné, és emiatt távozni kényszerül.

A videóból kiderül, hogyan készültek a Bajnokok a következő versenyre.A Kihívók csapatába Rozs Gergő öntött lelket, bízva abban, hogy a Villa visszavárja Őket.

Megérkezett a Bajnokok legújabb csapattagja, akit játékostársai örömmel, ujjongva fogadtak.

Ungvári Miki és Rozs Gergő küzdött meg egymással elsőként, szó szerint másodperceken múlt, hogy ki nyeri meg a futamot.

Az első elképesztően szoros női meccsen Gelencsér Tímea és Salander Dorina küzdött meg egymással.

Dombi Rudolf és Kása András beleadtak apait-anyait a versenybe, sokáig teljesen együtt haladtak a pályán, az ügyességi játéknál viszont minden eldőlt…

Vajon meg tudták fordítani az állást? Rákóczi Renáta és Görgey Petra küzdelme rendkívül szoros volt, ám egyikük kénytelen volt visszafordulni a pálya közepéről.

Fodor Rajmund az elmúlt héten csak az egyéni játékokban tudott győzedelmeskedni. A videóból kiderül, vajon sikerült-e csapatjátékban is bizonyítania és felülkerekedni a Kihívók játékosán, Mischinger Péteren.

Gyarmati Panka első futamán Szabó-Thomka Hannával csapott össze. Az utolsó pillanatban fordult a kocka, a befutónak tűnő versenyzőt az ügyességi játékban csúnyán leverte ellenfele…

Az állás döntetlen, úgy tűnik egyik csapat sem szeretné a Táborban tölteni az éjszakát. A videóból kiderül, Bereczki Krisztián vagy Bán Norbi szerzett-e pontot a futamon csapatának.

A Bajnokokon volt a sor, hogy megjelöljék, kivel szeretnének játszani a második fordulóban. A kiválasztás egyetlen szabálya az volt, hogy ugyanazt, mint az első körben nem lehetett választani.

Kása András és Ungvári Miklós erején felül teljesített a játékban, ám a mindent eldöntő ügyességi játékot egyikük hamarabb tudta teljesíteni.

A labirintusban fej-fej mellett haladtak a játékosok, majd egyikük megszerezte az előnyt, ami egészen a futam végéig kitartott.

Bereczki Krisztián átvette a vezetést játékostársa felett, amikor Mischinger Péter leesett az egyik akadályról, ám a Kihívók képviselője hamar utolérte ellenfelét, és ismét az ügyességi játék döntötte el, ki nyeri a futamot.

Gyarmati Panka második futamában Görgey Petra ellenfele volt. Az utolsó előtti akadálynál egyszerre végeztek, kiélezett versennyel zárult a futam.

Ezúttal is mindent az ügyességi játék döntött el, de vajon a Bajnokok, vagy a Kihívók örülhettek csapattársuk győzelmének?

A második kiválasztási kör utolsó női futamában Szabó-Thomka Hanna és Gelencsér Tímea küzdött meg egymással.

A fürge Bán Norbit sokáig nem tudta utolérni ellenfele Fodor Rajmund. A videóból kiderül, az ügyességi játék meg tudta-e fordítani az verseny állását.

A Villa a tét! Vajon Bán Norbi vagy Ungvári Miklós kerekedett felül végül ellenfelén?

A kick-boksz világbajnok, Rákóczi Renáta és ellenfele, Salander Dorina is vért izzadva küzdött, hogy kényelmesen és teli hassal térhessen nyugovóra ma este csapatával együtt.

Rozs Gergő gyorsaságának köszönhetően előnnyel indult a labirintusban, és sokáig tartotta is fölényét Fodor Rajmunddal szemben.

Alaposan felkészítették Pankát játékostársai, hogy milyen körülményekre számítson a Táborban tartózkodása alatt…


A Kihívók véleménye teljesen egyoldalú volt – így látják a Bajnokok legújabb játékosát ellenfeleik.

A Bajnokok új tagja, Gyarmati Panka bízik abban, hogy a csapatot erősíteni fogja a kudarc élménye.

Nézd vissza az Exatlon Hungary 6. adását!

2019. január 7. 15:02

Címkék: gyarmati panka   Exatlon Hungary   bajnokok   kihívók   palik lászló   Bereczki Krisztián   dombi rudolf   fodor rajmund   ungvári miklós   gelencsér tímea   rákóczi renáta   bán norbert   kása andrás   mischinger péter   rozs gergely   görgey petra   palásti ágnes   salander dorina   szabó-thomka hannaKapcsolódó anyagok© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS