GalériákExatlon Hungary - 45. adás galéria
Karibi élményprogramokért küzdöttek a csapatok az újabb Jutalom játékban. Galériánk segítségével felelevenítheted a verseny legizgalmasabb pillanatait!
Exatlon Hungary - 44. adás galéria
Elképesztő összecsapásoknak lehettünk szemtanúi a Villa játék alatt. Lapozd át galériánkat, és elevenítsd fel a legizgalmasabb pillanatokat!
Exatlon Hungary - 43. adás galéria
A hét legmozgalmasabb napja várt a versenyzőkre, ugyanis előbb a Medál játékban majd Szandinak és Briginek a Párbajban kellett bizonyítaniuk. Lapozd át galériánkat, és elevenítsd fel a legizgalmasabb pillanatokat!
Exatlon Hungary - 42. adás galéria
Az Exatlon Hungary második évadjának 42. adásában ismét sor került a Végjátékra. Galériánk segítségével idézd fel a legemlékezetesebb pillanatok!
Exatlon Hungary - 41. adás galéria
 Elképesztő csatát vívtak a játékosok az Előnyért. Nézd vissza a legjobb pillanatokat!
Exatlon Hungary - 40. adás galéria
Elképesztő Jutalmakért küzdöttek a versenyzők az Exatlon Hungary 40.. adásában. Éld át újra a legizgalmasabb pillanatokat!
Exatlon Hungary - 39. adás galéria
Az új hét első napján ismét a Villa játékra került sor. Galériánk segítségével elevenítsd fel a legizgalmasabb pillanatokat!
Exatlon Hungary - 38. adás galéria
Rendkívül izgalmas napot zártak az Exatlon Hungary versenyzői, ugyanis a Medálok kiosztásán kívül egy csapattársuktól is búcsúzniuk kellett a Bajnokoknak.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS