GalériákExatlon Hungary - 53. adás galéria
 Elhoztuk nektek a legjobb pillanatokat az 53. adásból!
Exatlon Hungary - 52. adás galéria
A mindent eldöntő Végjátékban kellett bebizonyítaniuk a csapatoknak, hogy ők a legjobbak. A küzdelem rengeteg izgalmat tartogatott, amiket galériánk segítségével felidézhetsz.
Exatlon Hungary - 51. adás galéria
Óriási lendülettel vetették bele magukat a versenyzésbe a Bajnokok és a Kihívók az Előny játék során! Galériánk segítségével most Te is felidézheted a legjobb pillanatokat!
Exatlon Hungary - 50. adás galéria
Ilyen még soha nem volt az Exatlon Hungary történetében, ugyanis dupla tétje volt az újabb versenynapnak. Az izgalmas pillanatokért lapozd át galériánkat!
Exatlon Hungary - 49. adás galéria
Micsoda elképesztő küzdelem! A magyar exatlonisták a mexikóiakkal csaptak össze 2020 első nemzetközi összecsapásán. A legjobb pillanatokért lapozd át galériánkat!
Exatlon Hungary - 48. adás galéria
Rengeteg fordulatot tartogatott az Exatlon Hungary Medál játéka és az azt követ Párbaj is. Galériánk segítségével idézd fel a legemlékezetesebb pillanatokat! 
Exatlon Hungary - 47. adás galéria
Óriási izgalmak, vérre menő küzdelmek, hatalmas győzni akarás! Lapozd át galériánkat, és éld át újra a Végjáték legjobb pillanatait!
Exatlon Hungary - 46. adás galéria
Az Exatlon Hungary legutóbbi adásában az Előny játékra került sor, ami rengeteg izgalmat tartogatott. Galériánk segítségével idézd fel a legemlékezetesebb pillanatokat!

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS