Ungvári MiklósUngvári Miklós vs. Mischinger Péter 17. adás
Elképesztően szoros futamban mérkőzött meg egymással Ungvári Miklós és Mischinger Péter az Exatlon Hungary 17. adásában!
Elképesztő siker: A magyar válogatott ismét legyőzte Romániát
Fontos naphoz érkezett az Exatlon Hungary versenye, hiszen hétfőn este Visszavágót játszott egymással Magyarország és Románia. Múlt héten a magyar válogatott elképesztő győzelmet aratott a román csapat felett, amelyet most bravúros küzdelem során újra megismételt!
Ungvári Miklós vs. Ion Surdu 16. adás
A Visszavágó újabb futamában ezúttal Ungvári Mikós és Ion Surdu összecsapása következett.
Sokkoló bejelentés, könnyek és drámai búcsú az Exatlon Hungary adásában
Az Exatlon Hungary harmadik hetének utolsó adásában olyan történt, mint ami még soha a műsor hazai változatában. A versenyzők a Végjáték futamai során a továbbjutásért harcoltak, ám előtt még egy döbbenetes és váratlan bejelentés sokkolta őket…
Ungvári Miklós vs. Mischinger Péter 15. adás
A Bajnokok átvették a vezetést, de a csata még nem dőlt el! A következő futamban Ungvári Miklós és Mischinger Péter vívott meg egymással, de vajon sikerült szépíteniük a Kihívóknak? A videóból ez is kiderül!
Ungvári Miklós vs. Kása András 15. adás
Ungvári Miklós és Kása András fej-fej melletti, izgalmas csata során döntötte el, melyikük a gyorsabb és ügyesebb!
Ungvári Miklós vs. Rozs Gergely 15 .adás
Egyenlő az állás. Melyik csapat fog elhúzni?  
Exatlon Hungary 14. adás galéria

Újabb kemény pálya, még több észveszejtő küzdelem az Exatlon Hungary 14. adásában. És Palik László ingéről sem feledkezhetünk meg!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS