Ungvári MiklósMegérkeztek az új versenyzők: Kitörő öröm és gigászi csata a Villa játékban
Megkezdődött az Exatlon Hungary nyolcadik hete! A versenyzők hétfőn a Villába jutásért harcoltak, ám előtte még hatalmas meglepetés érte őket, ugyanis mindkét csapatba két-két új versenyző érkezett.
Ungvári Miklós vs. Mischinger Péter 36. adás
A folytatásban Ungvári Miklós és Mischinger Péter harcolt a Villába jutásért.
Óriási siker a pályán: Fergeteges győzelemmel zárták a napot a Bajnokok
A hetedik hét végéhez érkezett az Exatlon Hungary! A versenyzőknek ezúttal a Végjátékban kellett  bizonyítaniuk, a Bajnok pedig komoly előnnyel vághattak neki az összecsapásnak...
Ungvári Miklós vs. Mischinger Péter 35. adás
A következő futamban Ungvári Miklós és Mischinger Péter szoros összecsapása következett! Vajon a Bajnok élt előnyével és kért visszajátszást a futama végén? A videóból ez is kiderül!
Váratlan fordulat és szívszorító búcsúzás az Exatlon Hungary-ben
A verseny kezdete előtt Palik László fontos hírt közölt Kása Andrással. Súlyos sérülése miatt számára véget ért az Exatlon Hungary. Szívszorító szavakkal búcsúzott a Kihívó versenytársaitól. Emellett az is kiderült, hogy ezen a héten nem lesz Párbaj pénteken. Nézd meg összefoglaló cikkünket, melyből kiderül, ki nyerte meg a Jutalom játékot. 
Exatlon Hungary 33. adás galéria
 A mai versenyben egy-egy versenyző gazdagodott a Párbaj során hatalmas jelentőséggel bíró Medállal...
Könnyek és ádáz küzdelem a Medálokért az Exatlon Hungary-ben
Az Exatlon Hungary szerdai adásában a Medál játékban küzdöttek meg egymással a versenyzők. A tét hatalmas volt, hiszen aki megszerezte az értékes ˝ékszert˝ komoly előnyt szerezhetett magának egy esetleges Párbaj esetén... Hogy Palik László végül melyik két versenyzőnek akasztotta a nyakába a Medált, kiderül összefoglaló cikkünkből!
Ungvári Miklós vs. Drobina Norbert 32. adás
Hétfőn úgy alakult, hogy Ungvári Miklós a pálya mellől nézhette végig csapattársai küzdelmét, így volt ideje kipihenni magát. Kipihentsége vajon előnyére válhat a Bajnoknak Norbival szemben?

TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS