Címke: tv2_ajanlo



Jön az eddigi legkeményebb Végjáték - szerda 20.10
Őrült harc, elképesztő izgalmak és hatalmas tét! Jön az Exatlon Hungary eddigi legkeményebb és legnehezebb Végjátéka - szerdán 20.10-től a TV2-n!
Melyik csapat szerzi meg a luxust? - hétfő 20.10
Emberpróbáló nap elé néznek a versenyzők! A tét a következő napok luxusa, hiszen az egyik csapat megszerezheti a Villát, a másiknak viszont maradnak a puritán körülmények a Táborban... Exatlon Hungary - hétfőn 20.10-től a TV2-n!
Az események lavinája megállíthatatlan - hétfő 20.10
Az Exatlon Hungary újabb hete is rengeteg meglepetést tartogat, de ne szaladjunk ennyire előre! A versenyzőknek először meg kell szerezniük a luxus rezidenciát, minden más csak utána következik. Villa játék hétfőn 20.10-től a TV2-n!
Könnyes összeomlás és harc szívvel-lélekkel - péntek 20.10
Az Exatlon Hungary versenyzői a Medálokért küzdenek, majd jön a Párbaj, melynek végén egy Kihívónak szertefoszlanak az álmai...
Harc a fiúkért - csütörtök 20.10
Ez nem játék, itt minden mozdulat sorsfordító lehet: A Végjátékkal folytatódik csütörtökön este 20.10-től az Exatlon Hungary a TV2-n!
Koloszár Enikő képtelen beilleszkedni a Bajnokokhoz? - Szerda 20.10
Az Exatlon Hungary folytatódik. Ezúttal az Előny játékban mérik össze a tudásukat a versenyzők! De vajon ki fog felülkerekedni a másikon? Szerda 20.10-kor kiderül!
Gigászi küzdelem a Jutalomért - Kedd 20.10
De vajon mit rejtenek a csillagok és melyik csapat kapja majd a nyereményt? Kedden este 20.10-kor kiderül!
Bemutatkozik az Exatlon Hungary új versenyzője - csütörtök 20.00
Jön a hét legfontosabb összecsapása, azaz a Végjáték! Ám ez még nem minden, hiszen a Bajnokok új csapattársat kapnak... Hogy kit, az kiderül az Exatlon Hungary vadonatúj adásából, csütörtökön 20.00-tól a TV2-n!





© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS