Címke: tv2_ajanloJön a Szuperdöntő! Ki nyeri meg a 20 millió forintot? - Húsvéthétfő 19.05
Az Exatlon Hungary története az utolsó fejezetéhez érkezik! Kiderül, hogy Huszti Kata vagy Esztergályos Patrik lesz-e a győztes és a 20 millió forint boldog tulajdonosa... Ne hagyd ki a hónapokon átívelő, elképesztően izgalmas és fordulatos műsor utolsó epizódját Húsvéthétfőn 19.05-től a TV2-n!
Nincs több esély! Kiderül, kik jutnak be a Döntőbe! - csütörtök 19.15
A tét minden eddiginél fontosabb! Elképesztő izgalmakkal jön az Exatlon Hungary következő adása, ahol dupla Párbaj dönt majd arról, melyik női és férfi versenyző csatlakozik a Döntőben Huszti Katához és Dombi Rudolfhoz! Ne hagyd ki az adást csütörtökön 19.15-kor a TV2-n!
Ki lesz a legjobb? Jön a nagy erőfelmérő! - hétfő 19.15
Az Exatlon Hungary versenyzői ádáz csatában harcolnak egymással a nagy ajándékért! De vajon ki lesz a legjobb? Hétfőn 19.15-től kiderül!
Itt már nincs kegyelem: a cél a győzelem! - csütörtök 19.15
A harc egyre élesebb, mindenki győzni akar! Nézd az Exatlon Hungary vadonatúj adását csütörtökön 19.15-től a TV2-n!
Elérkezett az utolsó csapatverseny ideje! - szerda 19.15
Nincs tovább: A Bajnokok és a Kihívók számára elérkezett az utolsó lehetőség, hogy csapatként működjenek együtt! Exatlon Hungary - szerdán 19.15-től a TV2-n.
Most kezdődik igazán a játék? - hétfő 19.15
A Villa játékkal és minden eddiginél elszántabb összecsapásokkal folytatódik az Exatlon Hungary hétfőn este 19.15-től a TV2-n!
Még 1 nap: Jön A Visszavágó! - kedd 19.15
Dominikai Köztársaság vs. Magyarország: A Visszavágó! Kedden este 19.15-től a TV2-n!© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS