Szabó-Thomka HannaExatlon Hungary 40. adás galéria
Óriási küzdelmen vannak túl a versenyzők! Lapozd át galériánkat, és éld át újra a Nemzetek Viadalának legjobb pillanatait!
Elszánt küzdelem a dicsőségért: Magyarország újabb Nemzetközi Viadalon van túl
Ma este újabb nemzetközi összecsapáson mérkőztek meg az Exatlon Hungary versenyzői, az ellenfél pedig ezúttal a Dominikai Köztársaság volt!
Szabó-Thomka Hanna szerint Mischinger Péter nem képes rá, hogy ő legyen a legjobb
Hanna és Dorka szerint habár Mischinger Péter nagyon szeretné, hogy övé legyen a legjobb statisztika, nem lesz rá képes, hogy elég győztes futamot hozzon.
Gigászi csata: Alapszereplő távozott az eddigi legdurvább Párbaj végén
Kiélezett küzdelem, hatalmas összecsapás az Exatlon Hungary pályáján! Ma este elsőként a Medál játék során csaptak össze a versenyzők, majd következett egy nyolc fordulós, eddig még sosem tapasztalt Párbaj, melynek végén a Kihívók csapatának egyik oszlopos tagja kényszerült távozni a műsorból...
Szabó-Thomka Hanna: ˝Ki kell ejtenünk minden lányt, aki körülöttünk van˝
Hanna a Párbaj után elmondta: Dorkának és neki egy cél lebeg a szeme előtt. A Döntőig szeretnének menetelni és ehhez elengedhetetlen, hogy a többi lányt kiejtsék, akár szeretik őket, akár nem. 
Szabó-Thomka Hanna vs. Huszti Katalin 39. adás II. futam
A Medál játék női Döntőjében eldőlt, hogy Szabó-Thomka Hanna vagy Huszti Katalin zsebelhette be az ˝ékszert˝, ami még sokat jelenthet az Exatlon Hungary további versenyei során...
Murvai Lívia vs. Szabó-Thomka Hanna 39. adás
Elképesztően izgalmas összecsapás során harcolt egymással Murvai Lívia és Szabó-Thomka Hanna!
Parázs vita és óriási harc a Végjátékban: Kiderült, kiknek kell párbajozniuk
Az Exatlon Hungary szerdai adásában egy elképesztően izgalmas Végjáték során csaptak össze a Bajnokok és a Kihívók. A tét óriási volt, hiszen a vesztes csapatból két versenyzőnek párbajoznia kell majd... Hogy végül kik örülhettek a műsor végén, összefoglalónkból kiderül!

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS