Szabó-Thomka HannaRákóczi Renáta vs. Szabó-Thomka Hanna 35. adás II. futam
Rákóczi Renáta és Szabó-Thomka Hanna ma már megmérkőztek egymással, ám most újra összecsaptak! Hogy ezúttal ki győzött, az kiderül a videóból!
Rákóczi Renáta vs. Szabó-Thomka Hanna 35. adás
A folytatásban Rákóczi Renáta és Szabó-Thomka Hanna szántotta fel a pályát. Ha kíváncsi vagy, melyikük szerzett pontot a csapatának, kattints, és nézd meg a videót!
Váratlan fordulat és szívszorító búcsúzás az Exatlon Hungary-ben
A verseny kezdete előtt Palik László fontos hírt közölt Kása Andrással. Súlyos sérülése miatt számára véget ért az Exatlon Hungary. Szívszorító szavakkal búcsúzott a Kihívó versenytársaitól. Emellett az is kiderült, hogy ezen a héten nem lesz Párbaj pénteken. Nézd meg összefoglaló cikkünket, melyből kiderül, ki nyerte meg a Jutalom játékot. 
Exatlon Hungary 33. adás galéria
 A mai versenyben egy-egy versenyző gazdagodott a Párbaj során hatalmas jelentőséggel bíró Medállal...
Könnyek és ádáz küzdelem a Medálokért az Exatlon Hungary-ben
Az Exatlon Hungary szerdai adásában a Medál játékban küzdöttek meg egymással a versenyzők. A tét hatalmas volt, hiszen aki megszerezte az értékes ˝ékszert˝ komoly előnyt szerezhetett magának egy esetleges Párbaj esetén... Hogy Palik László végül melyik két versenyzőnek akasztotta a nyakába a Medált, kiderül összefoglaló cikkünkből!
Gelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 32. adás
Második kiválasztási kör utolsó párosa következik, azaz Timi és Hanna. De ki lesz a jobb?
Szabó-Thomka Hanna döntött: ő lesz Facskó Szidónia ellenfele
Kása Andráson kívül mindenkivel egyeztetett csapaton belül Szabó-Thomka Hanna, mielőtt meghozta a nagy döntést. A videóból kiderül, kit küldött párbajozni Facskó Szidónia ellen.
Gelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 30. adás
Tímea és Hanna is nagyon szeretné megszerezni a Medált, de vajon kinek sikerül?

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS