Címke: kihivokKempf Zozo vs. Adu László Dániel 106. adás II. futam
A férfiak Hármak Viadalában minden a hármas szám köré csoportosul, ugyanis három fiú, három élettel vág neki a versenynek.
Kempf Zozo vs. Böjte Dave 106. adás
Folytatódik a férfiak Hármak Viadala, a rajtnál pedig ezúttal Zozo és Dave.
Adu László Dániel vs. Böjte Dave 106. adás
Adunak négy élete van, míg a leggyengébb statisztikával rendelkező Davenek csak három. Vajon a hátrány ellenére sikerül a kék versenyzőnek legyőznie egykori csapattársát?
Kempf Zozo vs. Adu László Dániel 106. adás
Egy már biztos: A Döntő egyik biztos résztvevője Pap Dorci, azonban egy hely kiadó a fiúk számára is. Elsőként Zozo és Adu mérkőznek meg egymással.
Busa Gabriella vs. Pap Dorci 106. adás VI. futam
Dorcinak három élete van, azonban Gabi számára ez az utolsó lehetőség a mai nap folyamán, hogy bizonyítsa, helye van a Döntőben.
Busa Gabriella vs. Pap Dorci 106. adás V. futam
Busa Gabi és Pap Dorci ikonikus összecsapásának tétje óriási, ugyanis amennyiben a Bajnok lány veszít, biztossá válik, hogy Szabó Dorottya ellen kell kiállnia vennie a csütörtöki Párbajon.
Busa Gabriella vs. Pap Dorci 106. adás IV. futam
A Hármak Viadalán már csak két női versenyző között dől el, ki kerül be a Döntőbe. Vajon Dorci továbbra is verhetetlennek bizonyul vagy Gabi legyőzi a Kihívó lányt?
Busa Gabriella vs. Pap Dorci 106. adás III. futam
Dorkának véget ért a verseny, így már csak két lány számára van a mai napon lehetőség arra, hogy Döntőbe jusson.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS