Címke: kihivokGyarmati Panka vs. Salander Dorina 18. adás
Dorka elakadt az elején, de sikeresen behozta lemaradását. Pankának Reni diktálja a ritmust a pálya széléről. Vajon a Bajnok vagy a Kihívó nyeri meg a futamot?  
Dombi Rudolf vs. Mischinger Péter 18. adás
Az első kör utolsó férfi futamában Dombi Rudolf és Mischinger Péter csapott össze. Pillangó úszásban szelte át a habokat a Kihívók gladiátora. De vajon kinek sikerül továbbjutni?
Gelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 18. adás
Szabó-Thomka Hanna már tudja milyen birtokolni egy Medált. Sikerül neki még egyet megkaparintani vagy Timi megakadályozza ebben? 
Ungvári Miklós vs. Kása András 18. adás
Az akár életmentő Medálért folytatott harc megkezdődött. Kása Andrást most Ungvári Miklós akadályozhatja meg egy újabb Medál megszerzésében. 
Ez hiányzik legjobban Rozs Gergelynek
A futam előtt elárulta a Kihívó, hogy már jól esne neki egy kis kikapcsolódás a sok megmérettetés után, és szívesen látná már az otthoniakat is.
Rozs Gergely: Peti mától nem létező ember számomra
A Kihívó elég súlyos szavakkal fejezte ki magát, amikor csapattársáról Mischinger Péterről beszélt. A Kihívók hangulata nem javult a napokban sem.
Mischinger Péter: ˝Nem látom értelmét a kommunikációnak˝
A Kihívó az előző napi történések miatt nem látja értelmét a kommunikációnak társaival szemben. Péter úgy döntött, hogy csak minimálisan hajlandó beszélgetni a többiekkel.
Tippelj! Szerinted ki lesz a mai nap férfi illetve női győztese?
Az Exatlon Hungary 18. adásában nem csapatban, hanem egyénileg versenyeznek a játékosok. A legjobb női illetve férfi versenyző 1-1 medált kap, ami a későbbiekben még nagy szerepet kaphat, sőt egy párbajnál akár életmentő is lehet. Vajon kik lesznek a medáltulajdonosok?

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS