Címke: kihivokBusa Gabriella vs. Derzsi Viktória - 102. adás
Gabi a mai nap folyamán egy életet már elvesztett, így neki már csak 4 élete maradt. Vajon milyen izgalmakat tartogatott még a folytatás?
Szabó Dorottya vs. Derzsi Viktória - 102. adás
Dorka és Viki csaptak össze a folytatásban. A Bajnoknak 4, míg a Kihívónak 3 élete volt. Vajon melyiküknek sikerült győzelmet aratni a másik felett.
Busa Gabriella vs. Pap Dorci - 102. adás
Kezdetét vette a Négyek Viadala! A lányok közül Gabinak volt a legjobb statisztikája, ezért neki 5 élete, míg Dorcinak 4 élete volt. Kettejük csatájára került sor az újabb versenynap első futamában.
Sorsfordító jutalom: Busa Gabit a statisztikája nagy előnyhöz juttatta
Palik László sorsfordító bejelentést tett a női Négyek Viadalának résztvevőinek: A legjobb statisztikájú versenyző öt, míg a legrosszabb három élettel léphet ma a pályára. A hatalmas előnyt Busa Gabi szerezte. A videóból kiderül, melyik lány rendelkezik a legrosszabb statisztikával!
Busa Gabriella a könnyeivel küzdött a meghatódottságtól
Régi versenytársaikat látva Dorka és Gabi egyaránt könnyeikkel küzdöttek: A két versenyző alig akarta elhinni, hogy ekkora meglepetésben van részük.
Különleges szurkolótábor érkezett az Exatlon Hungary versenyzőinek lelkesítésére
Újabb elképesztő meglepetésről rántotta le a leplet Palik László: Az Exatlon Hungary kiesett versenyzői most a pálya szélén drukkolhatnak egykori társaiknak!
Palik László közös csatakiáltásban egyesítette a versenyzőket
A csapatok felbomlottak, hiszen kezdetét vette az egyéni játék időszaka: Ám nem szabad megfeledkezni arról, hogy az Exatlon Hungary versenyzői közösen élték át a verseny alatt az elképesztő kalandokat. Palik László egy hatalmas csatakiáltással egyesítette a már egyéniben küzdő versenyzőket.
Derzsi Viki szerint a Bajnokok kissé unalmasak
Az első közös reggeli során a kékek számára nyilvánvalóvá vált, hogy sokkal fesztelenebb, lazább az ő csapatuk, mint a pirosaké. Derzsi Viki legnagyobb meglepetésére nem csak a hangulatuk, de humoruk is jobb a reggeli órákban, mint a Bajnokoknak.

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS