Címke: kempf_zozoKempf Zozo: Sosem volt még ilyen erős a Bajnok csapat
Zozo kifejtette Palik Lászlónak, hogy most igencsak jó formában van a Bajnok csapat, így nem szeretné, hogy bárki is távozzon tőlük az elkövetkezendő napokban. A pirosak tehát mindent meg fognak tenni, hogy ez ne történhessen meg.
Kempf Zozo szerint máshogyan is alakulhatott volna a nap, ez okozta csupán vesztüket
Az új ügyességi feladatra Zozo kevésbé tudott ráérezni, véleménye szerint sokszor egy-egy dobás döntött arról, hogy ki viszi el a pontot.
Zozo elárulta Palik Lászlónak, hogy mi hiányzik neki a legjobban
Zozo szerint a müzli hiánya viseli meg a legjobban a Táborban, így ma apait-anyait bele fog adni azért, hogy újra müzlit ehessen, méghozzá a medencéből!
Kempf Zozo megrökönyödött társai láttán: Hogy fogunk így visszamenni a villába?
Zozo a nap reggelén azt látta, hogy mindenki teljesen be van lassulva, és alig akar felkelni. A Bajnokban így megfordult a gondolat, hogy ilyen energiaszinttel vajon hogyan jutnak majd ma vissza a villába?
Pap Dorci szerint túl lett kapva a viszonya Zozoval: Én nem adtam neki jeleket!
Adás előtt: Dorci kifejtette Zalánnak, hogy ő nem kezdeményezett Zozo felé, nem ment utána egész nap, így véleménye szerint az egész kapcsolatuk túl van komplikálva a Bajnokkal. "Semmi nem volt!" - fejtette ki Dorci társának. 
Zozo és Gergő a mai napra is egy vagány mutatvánnyal készül
Adás előtt: Igazán pozitív hatással van Zozo játékára az, ha valami kis extrát is beletehet a futamba. A fiúk arról beszélgettek, hogy a mai napra milyen jól kinéző mozdulatsort tegyenek bele a küzdelembe a pályán. 
Ez a feltétele annak, hogy Tóth Dávid újra pályára állhasson
Tóth Dávid megpróbált felzárkózni az eseményekből, csapattársai pedig lelkesen meséltek neki az elmúlt időszak történéseiről, sőt az is kiderült, hogy Dávid mikor léphet újra pályára.
Szabó Dorottya csalódott: ˝Haragszom a fiúkra˝
Szabó Dorottya úgy érzi, Zozo és Gergő elengedték a hétfői játékot és lehet, ez volt az egyik oka a nnak, hogy veszítettek...

TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS