Címke: kempf_zozoKempf Zozoban ég a tűz: Vissza akarja szerezni elvesztett Medálját
Adás előtt: Busa Gabi ismét a tetőn át, a teraszon keresztül kopogtatott Kempf Zozonál, a Bajnok szerint ez egy szerencsés hagyomány, hiszen legutóbb akkor érkezett meg így, amikor nem várt a csapatra Párbaj. Kempf Zozonak nem titkolt célja a mai napra, hogy pótolja az egy héttel ezelőtt elvesztett Medálját. 
Kempf Zozo már napok óta nem tud kiverni a fejéből egy dolgot
Zozo bár "VIP" ágyon alszik a Táborban, azért igencsak hiányzik számára a Villa, hiszen ott rengeteg finomság is van. Zozo leginkább a müzliről álmodozik, amit egyelőre még sajnos nem kaphat meg.
Kempf Zozo belátta: Kellett nekem ez a Párbaj, hogy visszatérjek
Adás előtt: Zozo felismerte, hogy az elmúlt hetekben nem nyújtotta a legjobb teljesítményt, azonban rájött, hogy a Párbajából nagyon sokat profitált a későbbiekre nézve.
Kempf Zozot egy cél vezérli az Exatlon Hungary-ben, elárulta mi az
Adásból kimaradt: ˝Sokkal türelmesebb vagyok˝- Kempf Zozo úgy érzi, sokat fejlődött a Dominikán eltöltött hónapok alatt. Szerinte a legjobb dolog az egész Exatlon Hungary-ban, hogy megtanulnak együtt harcolni a csapatok és így saját maguk is fejlődhetnek.
Kempf Zozo vs. Adu László Dániel 71. adás
A Kihívók eddig megállíthatatlannak tűnnek: Vajon sikerült Zozonak megszereznie a Bajnokok első pontját? Vagy Adu győzött? A videóból minden kiderül!
Kempf Zozo vs. Böjte Dave 71. adás
Az előny Dave-nél, ám a pirosok legfiatalabb versenyzője, Zozo eddig is megállíthatatlannak bizonyult...Vajon melyik versenyző kerül ki győztesen a mérkőzésből?
Nagyon szoros a verseny: Zozo szerint azonnal taktikát kell váltani
Ismét egy szoros napot láhatunk az Exatlon Hungary versenyében, egyik csapat sem szeretné átadni a másiknak az előnyt. Zozo most kifejtette Gelencsér Timinek, hogy talán változtatniuk kellene a Bajnokoknak valamin, ha sikerrel akarnak járni a küzdelemben.
Biztos a győzelem? Kempf Zozo elárulta Gelencsér Timinek a tökéletes taktikáját
Zozo mindenképpen szeretné megnyerni az előnyt, egyelőre pedig úgy tűnik sikerrel járnak a Bajnokok. A Bajnok még ügyesebb és még gyorsabb szeretne lenni a pályákon, hogy több pontot is be tudjon majd zsebelni csapatának a nap folyamán.

TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS