Címke: kempf_zozoA Bajnokok úgy érzik, elvesztették az önmagukba vetett hitüket
Adás előtt: A pirosak szerint a legnagyobb baj az lehet a csapat teljesítményben, hogy nem bíznak eléggé magukban, és elfogyott a motivációjuk. Zozo bár egy kicsit megpróbálta felrázni csapatát, mégis úgy érzi, hogy süket fülekre talált. 
Kempf Zozo mindent elmondott tetoválásairól, amit tudni érdemes
Adásban ezt nem láthatod: Kempf Zozo testén összesen két tetoválás van. Hogy mikor csináltatta őket, és mit szimbolizálnak számára, azt ő maga mesélte el. A Bajnok elmondta, szeretne még a jövőben varratni magára, de  hogy mit, azt egyelőre homály fedi. 
Kempf Zozo vs. Adu László Dániel 90. adás II. futam
Óriási a tét, a feszültség pedig tapintható a levegőben: A két versenyző mai első összecsapásában Adu győzedelmeskedett. Vajon sikerül a visszavágó Zozonak?
Kempf Zozo vs. Herceg Alex 90. adás
4:1-es állásnál a rajtnál Kempf Zozo és Herceg Alex. Vajon megállítható a mai napon a Kihívók szárnyalása?
Kempf Zozo vs. Adu László Dániel 90. adás
A Jokerért folytatott küzdelem tétje nem kisebb, mint a nagyon fontos stratégiai támogatás. 2:0-ra a Kihívók vezetnek, Kempf Zozon a sor, hogy Adu ellen pontot szerezzen csapatának.
Kempf Zozo humoros előadással szemléltette a Bajnokok napi tervét
Zozo egy pár evőeszközzel és finom falattal szemléltette, hogy mi lesz a Bajnokok mai napi feladata. A vicces előadásért kattints a videóra! 
A reggel tündére Busa Gabi volt, aki nem mindennapi ébresztőt tartott a Bajnokoknál
Adás előtt: Édes meglepetéssel kedveskedett Gabi Zozonak és Dávidnak, kávét és müzlit vitt csapattársainak a nap reggelén. A két fiú nagyon örült Gabi figyelmességének, és kifejtették, máskor is nyugodtan ébresztheti őket majd efféleképpen.
Kempf Zozo vs. Adu László Dániel - 78. adás
Kempf Zozonak a múltheti Párbaj után csak egy medálja maradt, Adunak három van, ám mivel csapatában ma férfi Párbajra kell készülni, ezért minden esély megvan arra, hogy a meg kell küzdenie a bent maradásért. Mindkét versenyzőnek égető szüksége van a Medálra, így az összecsapás durvább lehet, mint eddig valaha...

TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS