Címke: kempf_zozoKempf Zozo teljesen összezuhant, nincs megelégedve teljesítményével
Kempf Zozo Tóth Dávidnak öntötte ki a lelkét a mai nap után, elmondta, hogy miben kell fejlődnie a későbbiekben és mi nyomja leginkább a lelkét.
Kempf Zozo szerint méltatlan módon indították az Exatlont a Bajnokok
Kempf Zozo nem csak a Bajnokok teljesítményében, hanem önmagában is csalódott az Exatlon Hungary első napjaiban. Nem csak a BMX világbajnok, hanem Tóth Dávid is csalódott magában.
Kempf Zozo vs. Adu László Dániel 2. adás
A Kihívók nagyon elhúztak a Bajnokokkal? Vajon Kempf Zozo képes lesz arra, hogy bezsebeljen egy pontot a Bajnokoknak? Vagy Adu újabb győzelemmel segíti majd a Kihívókat? 
Kempf Zozo:˝Szomorú vagyok, hogy eltaktikáztuk magunkat...˝
Hatalmas lemaradást halmozott fel magának a Bajnokok csapata: Kempf Zozo Gelencsér Timi kérdésére válaszolva hangot adott csalódottságának, ugyanis a fiatal versenyző nem erre az eredményre számított...
Máris megvan Kempf Zozo védjegye?
Zozo rendkívül fontos futamot nyert meg, de hogy mit érzett a győzelmével kapcsolatban, arról Gelencsér Timinek mesélt bővebben.
Kempf Zozo vs. Novák Zalán 1. adás
A Kihívók nagy előnnyel vezettek, ám a Bajnokok még egyenlíthettek a legjobbak csatájában: A férfiak közül Kempf Zozo és Novák Zalán mérte össze erejét.
Kempf Zozo vs. Flórián Sándor 1. adás
Kempf Zozo eddig töretlenül gyűrte maga alá a pálya minden akadályát a futamok során. Csapatának nagy szüksége van a fiatal versenyző elszántságára, hiszen egyre távolabb kerülnek a luxus villától...
Így érezte magát Kempf Zozo, az Exatlon Hungary legelső futamának győztese
Elképesztő teljesítményével Kempf Zozo aratott győzelmet az Exatlon Hungary legelső futamában: A bajnokot érzéseiről Gelencsér Tímea kérdezte a futam után.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS