Címke: kempf_zozoKempf Zozo szerint nincs meg a tűz a csapatában
Kempf Zozo őszintén nyilatkozott a csapatról és a Bajnokok hiányosságáról. Saját bevallása szerint hiányzik a tűz a csapatból. 
Kempf Zozo szerint Kótai Misi nélkül összeszedettebbek voltak a Bajnokok?
Csollány Szilveszter szerint Misi humora hiányzott a versenyből, viszont úgy, hogy nem volt velük, kicsit könnyebb volt a futamokon végigmenni.
Így hangolódik a megmérettetésekre Tóth Dávid és Kempf Zozo
Adásból kimaradt videó: Zozo és Dávid megbeszélték, ők hogyan szoktak a versenyeikre hangolódni. Rájöttek, az lehet a siker titika, ha itt is kizárják a külvilágot és ellenfeleiket a versenyek előtt. 
A Bajnokok szerint a Kihívók egy dologban voltak jobbak, de abban nagyon
A Bajnokok elképesztő kitartással mentek végig a futamokon. Kocsis Alexandra elárulta, a pozitívumokat kell erősítni a csapatban, és nem a negatívumokat.
Kempf Zozo szerint a Bajnokoknak sikerült elérniük a kitűzött céljukat
A Bajnokok ezúttal sem győzedelmeskedtek, viszont Kempf Zozo elárulta Palik Lászlónak, hogy szerinte sikerült javítaniuk a csapat eredményein.
Kempf Zozo vs. Adu László Dániel 4. adás
A Villa játékban a Kihívók elhúztak, de ehhez még a Bajnokoknak is lesz egy-két szavuk... A folytatásban Kempf Zozo és Adu László Dániel csatáztak egymással.
Kempf Zozo vs. Flórián Sándor 4. adás
Zuhogó esőben állt a pályára Kempf Zozo és Flórián Sándor a Villa játék újabb futamában. A két versenyzőnek zord körülmények között kellett megvívniuk a csatájukat. Nézd meg Te is az izgalmas mérkőzést!
Kempf Zozo ˝pokolian gyors˝ tempója miatt kerülhet hátrányba?
Kempf Zozo saját bevallása szerint a pályákon elképesztően jó időt fut, viszont a végén nehéz megnyugodnia és ez okozza néha a vesztét. Most viszont nem hibázhat...

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS