Címke: kempf_zozoA versenyzők lélegzetüket visszafojtva hallgatták Palik László lesújtó szavait
Kempf Zozo és Flórián Sándor közt egy hajszálnyi különbség sem volt a Futam teljesítésénél: A két versenyző annyira egyszerre végzett az ügyességi feladattal, hogy a versenybírók a Futam megismétlése mellett döntöttek.
Kempf Zozo vs. Flórián Sándor 11. Adás II. futam
Az előző futamon a két versenyző, annyira együtt végzett a pályán, hogy a célfotó sem tudta eldönteni, ki nyerte, így újra kellett futniuk a kört!
Kempf Zozo vs. Flórián Sándor 11. Adás I. futam
 Zozo és Flóri első összecsapása a Jutalomjátékon! Zozo azonban nem titkolta, hogy ettől a Sárvilág pályától fél a legjobban!
Kempf Zozo nagyvonalúan Tóth Dávidnak adja a plusz ˝ajándékot˝
Kempf Zozo és Tóth Dávid nem értettek egyet: Dávid szerint 6 kiló nem sok, Zozo szerint viszont nagyon is..
A Bajnok fiúk bekeményítenek: Új taktikát próbálnak ki
A Bajnokok elképesztő taktikai lépésre szánták el magukat: Nem szabad feladni!
Csollány Szilveszter nem kertelt: Zozonak változtatnia kell a viselkedésén
Zozot több minden is kizökkentheti a pályán, ez által pedig sokkal rosszabb lesz a Bajnok teljesítménye. Társai tanácsokkal próbálták segíteni a csalódott Zozot, amelyeket remélhetőleg megfogad majd a jövőben.
Kempf Zozo egyszerűen nem érti, mi történhetett pontosan a pályán
A dobásnál nem tudott odakoncentrálni a sportoló, így sajnos elvérzett az ügyességi feladaton. Zozo egyszerűen nem érti, hogy a gyakorlás során miért sikerül neki valami, ami azonban utána élesben nem...
Novák Zalán szárnyal: Megállíthatatlan a Kihívók sziklája
Zalán ˝megnyerte˝ az El Clásico-t. Hiszen a közte és Kempf Zozo közti csatát Spanyolország két legsikeresebb focicsapatának mérkőzéséhez szokta hasonlítani.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS