Címke: kempf_zozoÁrulkodó mosoly: Kempf Zozo interjúban vallotta be, mi hiányzik neki a legjobban
Adásból kimaradt: Kempf Zozo bevallása szerint rengeteget változott az Exatlon Hungary játéka alatt, nem csoda, hiszen a játékos határozott céllal érkezett, ám a fordulatokra még így sem lehet igazán felkészülni. Kempf Zozo bevallotta, kik hiányoznak neki a legjobban, valamint  árulkodó mosollyal az arcán árulta el, mit csinálna már szívesen.
Kempf Zozo meg sem tudott szólalni a mai nap eseményei után
Zozo csalódottan fogalmazta meg, nagyon sajnálja, hogy nem sikerült a mai napon és a héten jól teljesíteniük, hiszen így ő is a lehetséges párbajozók között van.
Kempf Zozo ma nem tudja hozni a maximumot: De vajon mi ennek az oka?
Zozo úgy érzi, hogy a mai napon nem sikerül olyan jól teljesítenie, mint máskor. Tudja, hogy nagyon nagy a tét, és muszáj nyerniük, viszont nem lesz könnyű.
Kempf Zozo vs. Adu László Dániel 16. adás
Vajon Kempf Zozo pontot szerez a Bajnokoknak? Vagy Adu Laci segít a Kihívóknak még jobban elhúzni a versenyben? Nézd meg a futamot, és kiderül!
Kempf Zozo vs. Böjte Dávid 16. adás
Elképesztően nagy a tét az Előny játékban, ezt pedig Zozo és Dave is jól tudta, így nem csoda, hogy emberfeletti erővel harcoltak a pontszerzésért!
Kempf Zozo vs. Flórián Sándor 15. Adás
 A Jutalom játék kezdetét vette, méghozzá Zozo és Flóri összecsapásával! 
Feszült pillanatokat éltek meg a versenyzők: Célfotó dönt sorsukról
 Novák Zalán és Kempf Zozo viadalán célfotó dönt a győztes kilétéről, a két játékos ugyanis szinte egyidőben fejezte be a Futam ügyességi játékát.
Kempf Zozo vs. Novák Zalán 13. adás III. futam
A mindent eldöntő futam során vajon melyik férfi versenyző kerül még egy lépéssel közelebb a hatalmas előnyt jelentő Medálhoz?

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS