Címke: kempf_zozoKempf Zozo a múlt heti veszteségről: ˝Átértékeltük a dolgokat˝
 A Bajnokok még az esélyt sem akarják megadni egy újabb társuk elvesztésének: A taktikájukról és a csapatot motiváló Előny játékról Kempf Zozo mesélt Gelencsér Timinek.
Zozo bajban van? Aggódnak érte csapattársai
Dávid és Zsolt este Zozo teljesítményéről beszélgettek. A két Bajnok nagyon aggódik, szerintük  a játékos győzelmi kényszer alatt van és túlságosan ráfeszül a futamokra, ezért nem tud győzni. 
Bomba: Kempf Zozo egy bámulatos szaltóval vette birtokába a Villa medencéjét
Zozo óriási örömmel és lelkesedéssel vetette bele magát a Villa medencéjébe, ahová Bajnoktársai is követték. Megtérült a kemény küzdelem, a pirosak hatalmas mókázásba kezdtek a habok között!
A Bajnokok ördögi tervet eszeltek ki a Kihívók ellen: Vajon mit lépnek erre a kékek?
Adás előtt: Nagy reményekkel vágnak neki a mai napnak a Bajnokok, a tökéletes taktikájukat felépítve pedig abban reménykednek, hogy végre helyük lesz a Villában. A Bajnokok terve azonban eléggé "kétélű fegyver" így az már csak este derül ki, hogy megtérül-e a vakmerőségük.
Árulkodó mosoly: Kempf Zozo interjúban vallotta be, mi hiányzik neki a legjobban
Adásból kimaradt: Kempf Zozo bevallása szerint rengeteget változott az Exatlon Hungary játéka alatt, nem csoda, hiszen a játékos határozott céllal érkezett, ám a fordulatokra még így sem lehet igazán felkészülni. Kempf Zozo bevallotta, kik hiányoznak neki a legjobban, valamint  árulkodó mosollyal az arcán árulta el, mit csinálna már szívesen.
Kempf Zozo meg sem tudott szólalni a mai nap eseményei után
Zozo csalódottan fogalmazta meg, nagyon sajnálja, hogy nem sikerült a mai napon és a héten jól teljesíteniük, hiszen így ő is a lehetséges párbajozók között van.
Kempf Zozo ma nem tudja hozni a maximumot: De vajon mi ennek az oka?
Zozo úgy érzi, hogy a mai napon nem sikerül olyan jól teljesítenie, mint máskor. Tudja, hogy nagyon nagy a tét, és muszáj nyerniük, viszont nem lesz könnyű.
Kempf Zozo vs. Adu László Dániel 16. adás
Vajon Kempf Zozo pontot szerez a Bajnokoknak? Vagy Adu Laci segít a Kihívóknak még jobban elhúzni a versenyben? Nézd meg a futamot, és kiderül!

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS