Címke: kempf_zozoErre senki nem számított: Kempf Zozo teljesen kiborult Böjte Dave-re
Böjte Dave teljesen kiakasztotta Kempf Zozot egyetlen válasszal.... Ha kíváncsi vagy, mivel húzta ki a gyufát a Kihívó, kattints a videóra!
Mórádi Zsolt és Kempf Zozo beszöktek a lányokhoz reggel
Mórádi Zsolt és Kempf Zozo reggeli ébresztője nagyon meglepő volt a lányok számára. A fiúk akcióját a videóra kattintva nézheted meg!
A Bajnokok teljesen befeszültek: Rossz ebbe még belegondolni is...
A Bajnokok elgondolkoztak azon, hogy mi lenne abban az esetben, ha egymás ellen kellene küzdeniük. A Végjáték nagyon fontos a csapat tagjai számára, ugyanis szeretnének együtt, egységben maradni, mivel véleményük szerint, most végre felállt a bomba csapat! 
Hátrahagyták Kempf Zozot: Hiánya senkinek sem tűnt fel
 Adásból kimaradt: Mórádi Zsolt és Tóth Dávid már a szobájukban pihentek, mikor rájöttek, valami hiányzik...
Kempf Zozo a múlt heti veszteségről: ˝Átértékeltük a dolgokat˝
 A Bajnokok még az esélyt sem akarják megadni egy újabb társuk elvesztésének: A taktikájukról és a csapatot motiváló Előny játékról Kempf Zozo mesélt Gelencsér Timinek.
Zozo bajban van? Aggódnak érte csapattársai
Dávid és Zsolt este Zozo teljesítményéről beszélgettek. A két Bajnok nagyon aggódik, szerintük  a játékos győzelmi kényszer alatt van és túlságosan ráfeszül a futamokra, ezért nem tud győzni. 
Bomba: Kempf Zozo egy bámulatos szaltóval vette birtokába a Villa medencéjét
Zozo óriási örömmel és lelkesedéssel vetette bele magát a Villa medencéjébe, ahová Bajnoktársai is követték. Megtérült a kemény küzdelem, a pirosak hatalmas mókázásba kezdtek a habok között!
A Bajnokok ördögi tervet eszeltek ki a Kihívók ellen: Vajon mit lépnek erre a kékek?
Adás előtt: Nagy reményekkel vágnak neki a mai napnak a Bajnokok, a tökéletes taktikájukat felépítve pedig abban reménykednek, hogy végre helyük lesz a Villában. A Bajnokok terve azonban eléggé "kétélű fegyver" így az már csak este derül ki, hogy megtérül-e a vakmerőségük.

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS