Címke: kempf_zozoÓriási a lendület a Bajnok csapatban, elegük van már a Táborból
Kempf Zozo kifejtette Gelencsér Timinek, hogy az is hajtja őket leginkább a küzdelemben, hogy elegük van már a Táborból és a megszorításokból.
Kempf Zozo vs. Böjte Dávid 34. adás
A Bajnokok vezetésénél Böjte Dave kezében a lehetőség, hogy szépítsen a Kihívók eredményén.
Tóth Dávid:˝Sosem szabad feladni, amíg visz a lábam, megyek˝
Adásból kimaradt: ˝Nem remélni, hanem tenni kell érte˝ - a Bajnokok hihetetlen energiákkal küzdöttek a végsőkig és fordították meg az állást a Kihívókkal szemben. Kempf Zozo és Tóth Dávid meghatóan nyilatkoztak a mai nap tanulságairól. 
Kempf Zozo: ˝Gyorsan pótoltak otthon, úgy néz ki˝
Kempf Zozo videohivásban szüleivel beszélt: A versenyző szüleinek annyira hiányzik fiuk, hogy egy kis Zozo figurát is készítettek. A vidám hangulatú beszélgetést egy Zozo számára fontos személy felbukkanása zavarta meg, de a versenyző imádott mopszát, Csumpit is viszontláthatta.
Ez szokatlan Kempf Zozotól: A versenyző elkomolyodott Palik László kérdése után
Kempf Zozo Palik László kérdésére felelve elmondta, sosem volt még hasonló helyzetben: Többször volt már hónapokon át távol a szeretteitől, de ilyen hosszú ideig sosem fordult még elő, hogy nem beszélt volna velük. 
Kempf Zozo: ˝Mindennél jobban motiváltak vagyunk˝
Kempf Zozo szerint a Bajnokokban hihetetlen motiváció lappang. Az előnyt sikerült megszerezniük, és ezen a héten nem szeretnék megadni a kékeknek az örömöt, hogy hátrányból nyerjenek. 
Kempf Zozo faképnél hagyta az Exatlon Hungary stábját
Adásból kimaradt: Kempf Zozo fogta magát és elhagyta az interjú helyszínét. Hogy pontosan mi történt, az kiderül a videóból.
A Bajnokok kőkemény taktikázásba kezdtek, teljesen kiaknáznák a Kihívók csapatát
Mórádi Zsolt elárulta, nem fél az új játékosoktól, bízik benne, hogy mindenki nagyon ügyesen fog teljesíteni a pályákon. A Bajnok fiúk egy csapatmegbeszélés keretében beszélték át, hogy milyen téma, és taktika szerint haladjanak majd a hét folyamán.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS