Címke: kempf_zozoKempf Zozo: ˝Nem szabad azon gondolkozni, mi lett volna, ha˝
 Kempf Zozo szerint a csapat érdekében inkább jobb, ha félreteszik a tegnapi vereséget és a mai napra fókuszálnak. A versenyző tisztában van vele, hogy a mai napon garantáltan veszteséget szenved a csapat, pontosan ezért adnak bele mindent a Medál játékon.
Kempf Zozo: ˝Nem engedjük el a holnapi napot˝
Kempf Zozo szerint nem szabad elbízni magukat, de a csapat készen áll az eddigi talán legnehezebb küzdelemre.
Kempf Zozo ismét megmutatta kommmentátori tehetségét
Adásól kimaradt: A Bajnokok úszóversenyt tartottak a Villában. Kempf Zozo ismét felvette a bíró és kommentátor szerepét és elképesztő lelkesedéssel vezette le a ˝világbajnokságot.˝
Kempf Zozo vs. Adu László Dániel 34. adás
Az egyenlítés után Zozo és Adu mérték össze erejüket, akiknek ráadásul az egymás elleni mérlege is döntetlen.
Óriási a lendület a Bajnok csapatban, elegük van már a Táborból
Kempf Zozo kifejtette Gelencsér Timinek, hogy az is hajtja őket leginkább a küzdelemben, hogy elegük van már a Táborból és a megszorításokból.
Kempf Zozo vs. Böjte Dávid 34. adás
A Bajnokok vezetésénél Böjte Dave kezében a lehetőség, hogy szépítsen a Kihívók eredményén.
Tóth Dávid:˝Sosem szabad feladni, amíg visz a lábam, megyek˝
Adásból kimaradt: ˝Nem remélni, hanem tenni kell érte˝ - a Bajnokok hihetetlen energiákkal küzdöttek a végsőkig és fordították meg az állást a Kihívókkal szemben. Kempf Zozo és Tóth Dávid meghatóan nyilatkoztak a mai nap tanulságairól. 
Kempf Zozo: ˝Gyorsan pótoltak otthon, úgy néz ki˝
Kempf Zozo videohivásban szüleivel beszélt: A versenyző szüleinek annyira hiányzik fiuk, hogy egy kis Zozo figurát is készítettek. A vidám hangulatú beszélgetést egy Zozo számára fontos személy felbukkanása zavarta meg, de a versenyző imádott mopszát, Csumpit is viszontláthatta.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS