Címke: kempf_zozoIdilli pillanatok: Tóth Dávid és Kempf Zozo rögtön szárnyaik alá vették Csibi Gergőt
Dávid és Zozo egy kis gyakorlásra hívta Gergőt, hogy jobban menjenek számára az ügyességi feladatok. Az új Bajnok miközben gyakorolt a feladatokra, egy kis beszélgetést is folytatott társaival az este folyamán.
Még a bútorok is törtek: Kempf Zozo nagy csapást mért Tóth Dávidra a nap elején
Adás előtt: A tegnapi napon Dávid ébresztette Zozot, így ma Zozo visszavágott, és ő keltette fel Dávidot. A keltés azonban nem alakult úgy, ahogyan a Bajnok tervezte, ugyanis leszakadt Dávid ágya Zozo szaltója miatt.
Kempf Zozo elárulta, mire a legkíváncsibb a mexikóiakkal kapcsolatban
Adásból kimaradt: Mórádi Zsolt elvesztése után sem áll meg az élet, ugyanis a Bajnokoknak máris készülniük kell a Nemzetek Viadalára. Kempf Zozo izgatottan várja, hogy megismerje ellenfeleit, valamint elárulta, mire kíváncsi a leginkább.
Kempf Zozo bevallotta: Nem fogok Zsolti ellen beszélni, de én sem szeretnék menni
Gabi megosztotta a döntésével kapcsolatos kételyeit Zozoval, aki elárulta, hogy habár nem szívesen beszél Zsolt ellen, nem szeretne részt venni a Párbajon.
Kempf Zozo vs. Adu László Dániel 46. adás
6:6 az állás és most két ősellenfél csatája következik! Ebből bármi lehet!
Kempf Zozo vs. Böjte Dave 46. adás
3:1 az állás a Kihívók javára. Vajon ki szerzi a következő pontot?
Stratégiát váltanak a Bajnokok? Erre készülnek Kempf Zozóék
Adás előtt: Tóth Dávid és Kempf Zozo a tegnap esti eseményeket tárgyalták ki a Jutalom játék reggelén. A Bajnokok egyetértettek a taktika választásában és alig várják milyen eredméyneket hoz a mai nap. 
Kempf Zozo: ˝Egyszerűen kevesek voltunk ma˝
Kempf Zozo szerint a fontosabb játékok során, mint például a Villa játék, a csapat tökéletesen remekel, ám a Végjátékokra valamiért mégis meggyengülnek . A versenyző szerint ennek oka azonban nem az, hogy nem adnak bele mindent...

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS