Címke: kempf_zozoKempf Zozo lett a Bajnokok fővezére: Durva diktatúrába kezdett a Bajnok
A Bajnokok úgy döntöttek újra építik a pályát, amit a Kihívók ledöntöttek. Az építőcsapat élén természetesen Kempf Zozo állt, aki egy fegyelmező eszközzel irányította csapattársait, több-kevesebb sikerrel. 
Feloldhatatlan ellentét: Ami jó Zozonak, az nem jó a csapatnak?
Adás előtt: Tóth Dávid megfigyelte, hogy Zozo rendkívül könnyen dühbe gurul egy-egy kudarc után. A kajakos szerint ez árthat a csapatnak, azonban a fiú elmondása szerint ő ebből profitál.
A Bajnokok nagy reményekkel vágnak neki a napnak
A Bajnokok abban bíznak, hogy ma is olyan sikeres napot zárnak majd, mint tegnap, és akkor nem lesz "gondjuk". Vajon megtörik a pirosak öt hetes átka, és megszerzi Gergő az első pontját?
Palik László szerint Kempf Zozo a legszerényebb Bajnok
Palik László szerint Kempf Zozo a "legszerényebb Bajnok", hiszen arra a kérdésére, hogy ki szörfözött a csapatból a legjobban, megtagadta a válaszadást. 
Idilli pillanatok: Tóth Dávid és Kempf Zozo rögtön szárnyaik alá vették Csibi Gergőt
Dávid és Zozo egy kis gyakorlásra hívta Gergőt, hogy jobban menjenek számára az ügyességi feladatok. Az új Bajnok miközben gyakorolt a feladatokra, egy kis beszélgetést is folytatott társaival az este folyamán.
Még a bútorok is törtek: Kempf Zozo nagy csapást mért Tóth Dávidra a nap elején
Adás előtt: A tegnapi napon Dávid ébresztette Zozot, így ma Zozo visszavágott, és ő keltette fel Dávidot. A keltés azonban nem alakult úgy, ahogyan a Bajnok tervezte, ugyanis leszakadt Dávid ágya Zozo szaltója miatt.
Kempf Zozo elárulta, mire a legkíváncsibb a mexikóiakkal kapcsolatban
Adásból kimaradt: Mórádi Zsolt elvesztése után sem áll meg az élet, ugyanis a Bajnokoknak máris készülniük kell a Nemzetek Viadalára. Kempf Zozo izgatottan várja, hogy megismerje ellenfeleit, valamint elárulta, mire kíváncsi a leginkább.
Kempf Zozo bevallotta: Nem fogok Zsolti ellen beszélni, de én sem szeretnék menni
Gabi megosztotta a döntésével kapcsolatos kételyeit Zozoval, aki elárulta, hogy habár nem szívesen beszél Zsolt ellen, nem szeretne részt venni a Párbajon.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS