Címke: kempf_zozoA Bajnokok bíznak benne, hogy hátrányból is győzedelmeskedni tudnak
Gabi és Zozo is szentül hisz benne, hogy a mai nap is tudnak bizonyítani, és megmutathatják azt, hogy hátrányból is győzhetnek.
A Bajnokok bíznak benne, hogy a Kihívók gyengélkedő tagjai kizökkentek a versenyből
A Bajnokok a Kihívók eddigi teljesítményét vették sorra, és taktikázásba kezdtek, hogy ki-ki ellen lépjen pályára a mai napon.
Kempf Zozo és Szabó Dorottya vs. Böjte Dave és Cservenák Alexandra 59. adás
A két hetes hajsza második hetét Zozo, Dorka, Dave és Alex páros futama nyitja meg. A tét nem kevesebb, mint a Villa luxusa.
Kempf Zozo bizonyítani szeretne a Visszavágón
Adásból kimaradt: Kempf Zozo nem úgy teljesített a Nemzetek Viadalán, ahogy szeretett volna, ezért alig várja, hogy újból bizonyíthasson a Visszavágón a mexikóiak ellen. 
Ennél már csak jobb jöhet: Kempf Zozo és Tóth Dávid bíznak a jobb folytatásban
Zozo és Dávid remélik, a hét többi napján remekelni fognak. Habár az elmúlt két napban kicsin múlott s ikerül, ezt a továbbiakban nem negedhetik meg maguknak, főleg nem egy Végjáték alkalmával. 
Kempf Zozo vs. Deres Ádám 55. adás II. futam
Az est folyamán másodjára csap össze Zozo és Ádi. Vajon ezúttal ki hoz pontot a csapata számára?
Kempf Zozo vs. Deres Ádám 55. adás
A Mexikó elleni összecsapás előtt utoljára nyílik lehetőség a kikapcsolódásra. A Bajnokok minden reménye Kempf Zozoban van, aki kiegyenlítheti az eredményt.
Kempf Zozo vs. Böjte Dave 55. adás
A karibi éjszakai élményért folytatott küzdelemben a Kihívók vezetnek, azonban Zozonak minden esélye meg van, hogy szépítsen az eredményen.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS