Címke: kempf_zozoDorka őrületes módon állt bosszút Gergőn a reggeli ébresztésért
20 méteres magasságból csodálhatták meg a Karib-tenger szépségeit a Bajnokok, mind Zozo, mint Gergő elképesztő élményként írta le a nem mindennapi vízi programot. Bár óriási adrenalinbomba volt a vízi sport minden pillanata, Gergő jól meg is járta, ugyanis Dorka a reggeli ébresztés miatt egy kicsikét megleckéztette őt.
A Bajnokok szerint néhány Kihívó tökéletesen taktikázik azért, hogy ő legyen a legjobb
Adás előtt: A Bajnokoknál is arról ment a gondolkodás, hogy vajon ki lehet a legjobb statisztikájú versenyző a kékek között. Zozo nagy esélyt lát rá, hogy Bogi lehetne a jobb statisztikájú versenyző, nem pedig Dorci. Mindemellett szó esett Zalán taktikájáról is, amelyet nem éppen tartanak tisztességesnek a Bajnokok.
A Bajnokok szerint jövő héten csak még nagyobb erőre kapnak majd
Zozo és Gergő szerint nagyon jót tesz nekik az, hogy folyamatosan a pályán vannak, hiszen folyamatosan szinten tartják vele magukat. Bár Dávid most nincs velük, Zozo szerint Gergő nagyon szépen felvette a ritmust, jó játékos lesz belőle.
A Bajnokok bíznak benne, hogy hátrányból is győzedelmeskedni tudnak
Gabi és Zozo is szentül hisz benne, hogy a mai nap is tudnak bizonyítani, és megmutathatják azt, hogy hátrányból is győzhetnek.
A Bajnokok bíznak benne, hogy a Kihívók gyengélkedő tagjai kizökkentek a versenyből
A Bajnokok a Kihívók eddigi teljesítményét vették sorra, és taktikázásba kezdtek, hogy ki-ki ellen lépjen pályára a mai napon.
Kempf Zozo és Szabó Dorottya vs. Böjte Dave és Cservenák Alexandra 59. adás
A két hetes hajsza második hetét Zozo, Dorka, Dave és Alex páros futama nyitja meg. A tét nem kevesebb, mint a Villa luxusa.
Kempf Zozo bizonyítani szeretne a Visszavágón
Adásból kimaradt: Kempf Zozo nem úgy teljesített a Nemzetek Viadalán, ahogy szeretett volna, ezért alig várja, hogy újból bizonyíthasson a Visszavágón a mexikóiak ellen. 
Ennél már csak jobb jöhet: Kempf Zozo és Tóth Dávid bíznak a jobb folytatásban
Zozo és Dávid remélik, a hét többi napján remekelni fognak. Habár az elmúlt két napban kicsin múlott s ikerül, ezt a továbbiakban nem negedhetik meg maguknak, főleg nem egy Végjáték alkalmával. 

TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS