Címke: geoblockedPap Dorci nem akarja, hogy Adu abba a hibába essen, mint ő
Dorci már túl van a Döntőn, így át tudja adni a fiúknak a tapasztalatait. A női ezüstérmes úgy gondolja, Adu picit túlizgulja versenyt. 
Pap Dorci értetlenül áll Adu döntése előtt...
Pap Dorci nem ért egyet Adu döntésével. Véleménye szerint Adunak ez az ügyességi nem megy annyira jól, a Döntőben nem ezt kellett volna választania, ráadásul barátja még izgul is, ezért elkapkodja.  
Novák Zalán: Azért vagyok itt, mert ott nagyon sokan ülnek
Zalán szerint Adunak nagyon nem esik jól, hogy az egész Bajnok csapat Dave-nek szurkol. Bevallotta, ez lelkileg és mentálisan biztos megtöri barátját, hiszen neki sem esne jól fordított esetben. Kiemelte, ő is azért ül Adu mellett, hisz Dave kispadján, már nincs több hely...
Böjte Dave vs. Adu László Dániel 109. adás II. futam
Az férfi Döntő első szettjében Adunak sikerült magához ragadnia a vezetést. Vajon egészen a győzelemig menetel a Kihívó?
Adu könnyes szemekkel vallott kisfiával való kapcsolatáról
˝Nem tudom milyen az, ha valakinek van apukája˝ - Adu megható vallomásban fejtete, ki neki soha nem volt családja, azonban párjával és kidfiával teljes boldogságban élnek, és végre tudja milyen az, ha vannak szerettei az embernek. Könnyes szemmel mesélt az Exatlon előtti napjaikról.
Böjte Dave vs. Adu László Dániel 109. adás I. futam
Az Exatlon Hungary második évadának férfi Döntőjében Dave és Adu mérték össze az erejüket. A verseny két nyert szettig megy.
Adu fontos üzenetet szeretne átadni a nézőknek
Adu nem gondolta volna, hogy idáig eljut a versenyben és próbálja félretenni, hogy mi forog kockán. Meg szeretné mutatni a nézőknek, hogy mindegy, hogy honnan érkezel, ha küzdesz, elérheted a kitűzött célokat, épp ezért soha nem szabad feladni. 
Adut boldogsággal tölti el, hogy ő indította és zárja az Exatlon Hungary-t
Adu nagyon örül, hogy Dave-el vívhatja meg az utolsó csatát, és az is boldogsággal tölti el, hogy ő futott Zozoval először az akadálypályákon. Szép keretbe foglalva ezzel az exatlonos pályafutását. 

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS