Címke: geoblockedMischinger Péter: ˝Felkészültem arra, hogy ha esetleg haza kell mennem˝
Palik László Jodit és Petit kérdezte a Párbaj előtt. Peti elmondta készen áll ha búcsúznia kell, de nyertesként megy haza mindenképpen. A Kihívó arról is vallott, mitől lesz más ez a Párbaja, mint az előző. 
Óriási küzdelemmel és könnyekkel ért véget a Bajnokok csínytevése
 Egészen különleges vadászatra indultak a Bajnokok a Villa kertjében, ami sokkal küzdelmesebbre sikerült, mint ahogy azt elképzelték. A fiúk végül sikerrel jártak, ám Lívi ennek nem igazán örült... 
Mischinger Péter szívének két nagyon fontos darabját ˝ajándékozta˝ a Kihívó lányoknak
Peti és Jodi búcsú ajándékokat hagytak Katának és Hannának a Párbaj előtt. Nézd meg a videót, melyből kiderül mivel kedveskedtek nekik. 
Huszti Kata szerint Peti fél Joditól
Kata úgy érzi, nagyon erős csapatot alkottak így négyen, és borzasztó belegondolnia abba, hogy ma egyvalaki távozni fog közülük. 
Ezért szurkolt Hanna Reninek: nyomós oka volt rá
Szabó-Thomka Hanna a Medál játék előtt elmondta Palik Lászlónak, szeretné magának megtartani azt az előnyt, hogy neki van a legtöbb Medálja a lányoktól. Mivel a mai játék győztese Timi lett, így már behozta lemaradását Hannával szemben. 
Ők gazdagodtak Medállal a 12. héten
Két Bajnok örülhetett a Medál játék után. A női versenyző már a második, a férfi pedig az első ˝ékszerét˝ zsebelhette be. Nézd meg a videót, melyben kiderül, hogy értékeltek a nyertesek.
Esztergályos Patrik vs. Jóni Máté 60. adás III. futam
Nem adta magát könnyen a férfi Medál. Az állás 1-1. Vajon Máténak sikerült megkaparintania az Exatlon Hungary legbecsesebb kincsét?
Esztergályos Patrik vs. Jóni Máté 60. adás II. futam
1-0-ra vezet Parik, aki már 3 medállal is rendelkezik, ezért Máté mindent belead, hogy Ő is szerezzen magának egyet. 

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS