Címke: geoblockedHuszti Kata: Ez nem csak egy játszótér, ennek tétje van
Drobina Norbert meggyőzte Huszti Katát, hogy ez nem csak az ügyességről szól, hanem a taktikáról is, hiszen ha nem figyel, a jó teljesítménye ellenére is könnyen hazaküldhetik a régi játékosok.
Salander Dorina szerint veszélyes lehet rájuk nézve Huszti Kata
A Kihívók reggel két csapatra szakadva beszélték meg a haditervet. Mindenkinek az az érdeke, hogy a hozzá közel állókat tartsa bent, azonban az új játékosok veszélyeztethetik a régiek bennmaradását.
Drobina Norbert: A régi játékosok bármikor kirakhatnak minket
Drobina Norbert szerint a két új játékosnak nem elég jól teljesítenie a pályán, mivel ha nem taktikáznak a régi csapattagok gondolkodás nélkül hazaküldik őket.
Fodor Rajmund kemény szavakkal illette Jóni Mátét
Jóni Máté kikérte Fodor Rajmund véleményét, aki szerint a gyorsabb beilleszkedés érdekében alázatosabban kéne viszonyulnia a többiekhez a fiatal Bajnoknak. 
Szabó-Thomka Hanna nem szeretne segíteni Huszti Katalinnak
Salander Dorina és Szabó-Thomka Hanna szerint csapattársuk, Huszti Katalin túl erős, így Hanna merészen kijelentette, nem készíti fel a Pályákra. Mischinger Péter is úgy érzi, vigyázniuk kell az új játékosokkal, de azt nem tudja elképzelni, hogy ne segítsen nekik.
Dombi Rudi Ungvári Mikiről: Bármit mondasz neki, el sem jut az agyáig, teljesen vakon van
Dombi Rudolf úgy érzi, nem tudja rendezni Ungvári Miklóssal a nézeteltérését, mert szerinte teljesen más nyelvet beszélnek. Rákóczi Reni és Gelencsér Timi is úgy véli, ez a konfliktus csapatukra nézve még komoly gondokat okozhat.
Gigászi csata: Alapszereplő távozott az eddigi legdurvább Párbaj végén
Kiélezett küzdelem, hatalmas összecsapás az Exatlon Hungary pályáján! Ma este elsőként a Medál játék során csaptak össze a versenyzők, majd következett egy nyolc fordulós, eddig még sosem tapasztalt Párbaj, melynek végén a Kihívók csapatának egyik oszlopos tagja kényszerült távozni a műsorból...
Minden szív együtt dobban a magyar csapatért - péntek 19.00
A magyar exatlonistáknak együttes erővel kell megküzdeniük a dominikai csapattal. A Nemzetek Viadala pénteken 19.00-kor a TV2-n!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS