Címke: geoblockedHatalmas nyomás nehezedett Pap Dorkára a végső összecsapásban
Dorkának kellett bevinni a ˝végső tust˝, ez pedig hatalmas nyomás alá helyezte a fiatal Kihívót...
Busa Gabriella vs. Pap Dorka 1. adás
A villa kulcsaiért folytatott küzdelemben a Kihívók csapata egy ponttal vezet: Ha a Bajnokoknak sikerül egyenlítenie, a küzdelmet váltóverseny dönti el. Busa Gabriellának Pap Dorkát kell legyőznie a tizennyolcadik futamban, hogy csapata újra esélyt kapjon a villa kulcsaihoz.
Kempf Zozo vs. Novák Zalán 1. adás
A Kihívók nagy előnnyel vezettek, ám a Bajnokok még egyenlíthettek a legjobbak csatájában: A férfiak közül Kempf Zozo és Novák Zalán mérte össze erejét.
Ez durva lesz: Jön a Legjobbak csatája az Exatlon Hungary-ben
Mivel a Kihívók már csak egyetlen pontra voltak a győzelemtől, ezért a harmadik kiválasztási kör helyett a legjobbak csatájával folytatódott az Exatlon Hungary.
Korok Fatima vs. Besenyei Boglárka 1. adás
Meccslabdája van a Kihívóknak! Vajon Besenyei Bogi megszerezte a győzelmet? Vagy esetleg Korok Fatima elkezdte a Bajnokok felzárkózását? A videóból minden kiderül!
Kótai Mihály vs. Novák Zalán 1. adás
Szédületes mérkőzésben csapott össze egymással Kótai Misi és Novák Zalán! Vajon a Kihívóknak sikerült megszerezniük a meccslabdát? 
Cservenák Alexa szinte reménytelen helyzetből tudott győzni
Alexa óriási lemaradásban volt szinte az egész futama alatt, ám végül győzni tudott. Hogy hogyan, arról a Kihívó Gelencsér Timinek mesélt az összecsapás után!
Poór Brigitta vs. Cservenák Alexandra 1. adás
Minden szem Poór Brigire és Cservenák Alexára szegeződött a következő futam során! Vajon melyiküknek sikerült pontot szereznie? A videóból kiderül!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS