Címke: geoblockedJön a visszavágó! Mexikó vs. Magyarország - kedd 19.00
Már csak 1 nap és jön a Visszavágó! Mexikó vs. Magyarország kedden este 19.00-tól a TV2-n.
Nincs csapategysége a Kihívóknak? - Hétfő este 19.00-kor kiderül!
Hétfőn a tét ismét hatalmas lesz az Exatlon Hungary-ben, hiszen újabb Villa játékban mérhetik össze erejüket a versenyzők. Hogy milyen újabb feszültség jelentkezett a Kihívóknál, az hétfőn 19.00-kor kiderül a TV2-n!
Gyarmati Panka elárulta, mi lesz az első dolga, ha hazatér Dominikáról
A pénteki Párbaj végén Gyarmati Pankának kellett elhagynia az Exatlon Hungary-t. Panka többek között elárulta, hogyan érezte magát a műsorban, mesélt arról, kiket tart a legjobbaknak a versenyzők közül, sőt az is kiderült, mi lesz az első dolga, ha visszatér Magyarországra!
Ezek voltak Gyarmati Panka legjobb pillanatai az Exatlon Hungary-ben
Gyarmati Panka számára véget ért az Exatlon Hungary. Nézd meg videónkat, és éld át újra a Bajnok legemlékezetesebb pillanatait!
Ungvári Mikit nagyon szomorúvá tette a Párbaj
A Bajnokok megtörve tértek vissza a Táborba a Párbaj után. Panka elvesztése arra ösztönözte a csapatot, hogy jövőhéten még jobbak legyenek, és ezáltal ne kerüljenek hasonló helyzetbe megint.
Dombi Rudolf: Panka a csapat kudarcát vitte a hátán
Hosszú és fájdalmas napon vannak túl a Bajnokok, erősen érződik a csapattagokon Panka hiánya. Timi ugyan győztesként került ki a Párbajból, de így az ő boldogsága sem volt felhőtlen.
Könnyes búcsú: Rákóczi Reni fontos dolgot súgott Gyarmati Panka fülébe...
Elérkezett az idő, Gyarmati Pankának el kellett búcsúznia csapattársaitól. Hogy mit mondtak neki a Bajnokok, kiderül a videóból!
Így érez kiesése után Gyarmati Panka
Gyarmati Panka számára véget ért az Exatlon Hungary, a távozó versenyző pedig könnyek között mesélt Palik Lászlónak az ezzel kapcsolatos érzéseiről... © TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS