Címke: geoblockedMicsoda visszatérés: Huszti Kata máris bezsebelt egy Medált
Huszti Kata visszatérése után rögtön megnyerte a Medál játékot, legyőzve ezzel a versenyben lévő többi lányt. Hogy ki lett az értékes ˝ékszerért˝ zajló versenyben a legjobb férfi versenyző, az kiderül a videóból!
Fodor Rajmund vs. Provoda Jodes 55. adás II. futam
Vajon Fodor Rajmundnak sikerült Medált szereznie a Párbaj előtt? Vagy Provoda Jodes volt az, aki behúzta a győzelmet a férfi Döntőben? Kattints, mert a videóból mindenre fény derül!
Rákóczi Renáta vs. Huszti Katalin 55. adás II. futam
Vajon ki szerezte meg a Medált? Ha kíváncsi vagy, hogy Rákóczi Renáta vagy Huszti Katalin bizonyult-e ügyesebbnek és gyorsabbnak, akkor kattints, és nézd meg a videót!
Fodor Rajmund vs. Provoda Jodes 55. adás
Elképesztő harcban küzdött a Medálért a férfi Döntőben Fodor Rajmund és Provoda Jodes!
Rákóczi Renáta vs. Huszti Katalin 55. adás
Elérkezett a Medál játék női Döntőjének első futama! Vajon Rákóczi Renáta vagy Huszti Katalin volt a jobb? A videóból kiderül!
Dombi Rudolf vs. Provoda Jodes 55. adás
A küzdelem még mindig nagyon kiélezett, ez pedig nem volt másként Dombi Rudolf és Provoda Jodes összecsapása során sem!
Szabó-Thomka Hanna vs. Huszti Katalin 55. adás
Vajon ki lesz Rákóczi Renáta ellenfele a Medál játék Döntőjében? Ez most csak Szabó-Thomka Hannán és Huszti Katalinon múlt...
Fodor Rajmund vs. Jóni Máté 55. adás
Újabb két Bajnok csapott össze a pályán: Most Fodor Rajmundon és Jóni Mátén volt a sor, hogy megmutassák, melyikük a jobb!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS