Címke: geoblockedAdu attól fél, hogy megbomlik a csapategység?
A Kihívók csapata megbeszélte, hogy ki érdemli meg a VIP szobát. Adut szavazták meg a többiek, viszont ő nem értett egyet a döntéssel...
Így hangolódik a megmérettetésekre Tóth Dávid és Kempf Zozo
Adásból kimaradt videó: Zozo és Dávid megbeszélték, ők hogyan szoktak a versenyeikre hangolódni. Rájöttek, az lehet a siker titika, ha itt is kizárják a külvilágot és ellenfeleiket a versenyek előtt. 
A Kihívókat teljesen lenyűgözte Adu teljesítménye
Novák Zalán szerint Adu fantasztikus teljesítményt nyújtott a mai Villa játékon és ráadásul hatalmas szíve is van, így az egyik legjobb csapatjátékos! De vajon mi lesz a VIP szobával? A Kihívók erről is döntöttek a verseny után...
A Bajnokok szerint a Kihívók egy dologban voltak jobbak, de abban nagyon
A Bajnokok elképesztő kitartással mentek végig a futamokon. Kocsis Alexandra elárulta, a pozitívumokat kell erősítni a csapatban, és nem a negatívumokat.
Novák Zalán bevallotta: Most nagyon jól feküdt a pálya
Besenyei Boglárka és Novák Zalán is 100%-os teljesítményt nyújtottak a Villa játék során,  sikerük titkát pedig el is árulták Palik Lászlónak!
Tóth Dávidot a bosszú vezérelte?
Tóth Dávid és Adu futama nem úgy alakult, ahogy azt a Bajnok akarta. Viszont egyfajta bosszú futam volt, Zozo tiszteletére.
Kempf Zozo szerint a Bajnokoknak sikerült elérniük a kitűzött céljukat
A Bajnokok ezúttal sem győzedelmeskedtek, viszont Kempf Zozo elárulta Palik Lászlónak, hogy szerinte sikerült javítaniuk a csapat eredményein.
Busa Gabriella vs. Cservenák Alexandra 4. adás
Meccslabdájuk van a Kihívóknak! Ennek tudatában állhatott a pályára Cservenák Alexandra, Busa Gabi pedig mindent megtett annak érdekében, hogy megakadályozza a kék csapatot a tizedik pont megszerzésében. Vajon sikerült neki? A videóból kiderül!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS