Címke: geoblockedSalander Dorina: Nagyon jól esik, hogy a többiek gondoskodnak rólam
Salander Dorinának már reggel szembe kellett nézni a tehetetlenséggel, ugyanis gondja akadt a tojás hámozásával, de Hanna azonnal segítséget nyújtott neki. Dorka reméli, hogy ez a kiszolgáltatott helyzet hamarosan megszűnik.
Salander Dorina aggódik: ˝Biztos, hogy jó ez így?˝
Még mindig nem érkezett meg a végleges diagnózis Salander Dorina vállának állapotáról, bár a Kihívó bízik abban, hogy hamarosan pozitív híreket kap majd. Hogy hogyan érez a jövőjével kapcsolatban Dorka, az kiderül a videóból!
Murvai Lívia lebukott, elképesztő dolog derült ki róla...
A Bajnokok ˝őszinteségi játékkal˝ kezdték a napot, mely során egészen különleges dolgokat tudhattak meg egymásról... Kiderült például, hogy Murvai Líviának rendhagyó étkezési szokásai vannak: elképesztő mennyiségű banánt tud megenni, sőt a húst sem a szokásos módon fogyasztja...
Harc a csillagokért: Jön a nagy viadal! - szerda 19.15
Nincs megállás, a harc folytatódik a csillagokért! De vajon mi lesz a győztes csapat jutalma? Minden kiderül az Exatlon Hungary legújabb adásában ma 19.15-től a TV2-n!
Exatlon Hungary 52. adás galéria
Idézd fel az Exatlon Hungary 52. adásának legjobb pillanatait!
Mischinger Péter ezen csak nevetni tudott...
Dorka és Jodes kíváncsi volt arra, hogy Mischinger Péter miért nem tudott teljesíteni a Jutalomjátékban. Hogy milyen magyarázatot adott a játékos, az a videóban kiderül. 
Dorka és Jodi ezért kéri számon Mischinger Pétert
Salander Dorina és Provoda Jodes szerint Mischinger Péter elbohóckodta a futamait, így elgondolkodtak rajta, hogy számon kérik a játékost. 
Mischinger Péter veszélybe sodorta a Kihívókat?
A Kihívók csalódottan tértek vissza a Villába, hiszen 10-6-ra kikaptak a Bajnokoktól. Mischinger Péter teljesítménye igencsak befolyásolta a mai végeredményt. Hogy mit szóltak ehhez a csapattársai, azt a videóból megtudhatod!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS