Címke: geoblockedFodor Rajmund: ˝Harcolni fogok a végsőkig˝
Nem akármilyen újévi fogadalmat tett Fodor Rajmund. A vízilabdázó kemény pályákra és nagy küzdelmekre számít, de mindent meg fog tenni, hogy nyertesként ő kerüljön ki.
Dombi Rudolfnak határozott elképzelései vannak
Az olimpiai bajnok kajakos újévi fogadalmában kiemelte, számára fontos, hogy az Exatlon Hungary-ben a csapat érdekeit szolgálja és annak oszlopos tagja legyen. 
Tévhiteket szeretne megcáfolni Bereczki Krisztián
Nézd meg a videót, hogy megtudd milyen fogadalmat tett Bereczki Krisztián újév alkalmából!
Hatalmas küzdelmek és verejtékes csaták! Ez itt az Exatlon Hungary!
Tarts velünk és légy részese a küzdelemnek! Első adás: január 2. 18.55.
A mesés dominikai partokról üzent haza Palik László
A műsorvezető elárulta, hogy keményen dolgoznak még az év utolsó napján is, de egy percet sem búslakodnak emiatt, ugyanis a gyönyörű napsütötte vízpart kárpótolja őket. Szilveszter napján Palik László néhány kedves szót is intézett a nézők felé, és felhívta mindenki figyelmét, hogy január 2-án 18.55-kor indul az Exatlon Hungary a TV2-n!
Rávettük: Palik László bevállalta!
Az Exatlon Hungary műsorvezetője egy számára új dologba vágta a fejszéjét. A tv2.hu stábjának tagja, Fruzsi vette rá Palik Lászlót az újításra. De hogy mire? Az a videóból kiderül! 
Megmutatjuk az Exatlon Hungary Villáját!
Exatlon Hungary január 2-től a TV2-n!
Íme az Exatlon Hungary Tábora
Exatlon Hungary január 2-től a TV2-n!© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS