Címke: geoblockedZűrzavar: A Kihívók szerint Novák Zalán érdemelné a legjobb statisztikát
Adás előtt: A Kihívók úgy érzik, mivel Besenyei Boginak van a legjobb statisztikája, így nem olyan döntés fog születni a párbajjal kapcsolatban, mint amilyen kellene. Alexa, Viki és Adu azt szeretnék, ha Zalánnak lenne a legjobb statisztikája, mert úgy a csapat érdekei lennének az elsők.
Kocsis Szandi őszintén vallott a Bajnokoknak: ˝Elmentünk egymás mellett˝
Adás előtt: Kocsis Szandi mindenkinek elmondta, mit érez a futamokkal és a csapattal kapcsolatban. Viszont nagyon fontos, hogy ez többet ne történjen meg!
Szurkolásból sosem elég: Őrjöngve gyakoroltak a Bajnokok a Végjátékra
Adás előtt: ˝Beszédültem, annyit kiabáltam˝ - A Bajnok csapatnak remek ötlete támadt a Végjáték reggelén. Taktikájuk lényege az, hogy minden erejükkel a pályán futó csapattársuknak szurkolnak, így ennek gyakorlásába is belekezdtek a Villa kertjébe. 
Szurkoljunk együtt Magyarország válogatottjának - hétfő 20.10
Elérkezett 2020 első nemzetközi összecsapása az Exatlon Hungary-ben, ahol Magyarország Mexikóval küzd meg. Ne maradj le hétfőn a gigantikus csatáról és szurkolj a magyar válogatottnak. 
Exatlon Hungary - 46. adás
Létfontosságú mérkőzéshez érkeztünk, ugyanis az Előny megkaparintása mindkét csapat számára életbevágó. Hogy a pirosak vagy a kékek élvezhetik a segítséget a pályán a VÉgjátékon, az a teljes adásból kiderül!
A nap kérdése: Bogi kit küldene Párbajozni?
A Kihívóknál mindenki azt találgatja, hogy ki lehet a legjobb statisztikával rendelkező lány, valamint, hogy mi történik akkor, ha Bogi választja ki a leggyengébb versenyző Párbaj ellenfelét.
Derzsi Vikinek óriási vágya teljesült: ˝A hideg is kirázott˝
Adásból kimaradt: Cservenák Alexandrának és Derzsi Vikinek is egy álma válik valóra azzal, hogy küzdhetnek a mexikóiak ellen. A lányoknak ez egy extra motivációt is ad a Végjáték előtt. 
Ellentétes érzelmek: Nem mindenki felhőtlenül boldog a Kihívóknál
Habár az Előny megszerzése felhőtlen örömre ad okot, mégis akad a Kihívók között valaki, aki nem tud teljes szívből örülni a győzelmüknek.

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS