Címke: geoblockedMég a hangja is elment Mischinger Péternek

Mischinger Péter utoljára barátnőjével beszélt, elbúcsúzott tőle, ám kijelentette: nem siet haza, csak majd a küzdelem legvégén a 20 millió forinttal. Még a hangja is elment, nem is akármitől...

Ez volt az utolsó kérése Bán Norbinak, mielőtt elbúcsúzott szerelmétől

Bán Norbi is megejthetett egy utolsó telefonhívást, kedvesével beszélt. Két dologra kérte meg őt. Hogy mi volt az, a videóból kiderül!

Drámai pillanatok: sírva fakadt Kása András, aztán néma csend

A Kihívók csapatának tagjai egy utolsó telefonhívást intézhettek. Kása András feleségét hívta fel, érzelmeivel küszködött, egyszer csak sírásban fakadt ki. Aztán jött a néma csend. Nehéz a búcsú pillanata.

Gelencsér Tímea utolsó hívásában anyukáját köszöntötte fel
A gyönyörű sportoló anyukája épp aznap ünnepelte születésnapját, amikor a Bajnokok csapatának tagja az utolsó hívásban elköszönt tőle. Tímea elmesélte, hogy milyen szép helyen vannak és készen áll a harcra
Az összes energiáját lányának küldi Vass Dóra édesanyja
Vass Dóra utoljára beszélt telefonon édesanyjával a verseny kezdete előtt. A család megnyugtatta: mindenki küldi az erőt neki.
Rákóczi Renáta: ˝Nem is akarok hazamenni a hidegbe˝
Örömmel mesélt párjának a sportoló az utolsó telefonhívásban. Imádja Dominikát, a meleg időt, és már jó sok mindent megkóstolt a helyi konyhából.
Miló Viktória háziállatairól érdeklődött utolsó telefonhívásában
Kis kedvenceit akarta biztonságban tudni Miló Viktória és adott is pár instrukciót barátnőjének, hogy minél jobb dolguk legyen a négylábúaknak otthon. 
Ungvári Miklós sajátos módon köszöntötte barátját az utolsó hívásban
A cselgáncsozó az otthoni dolgokról érdeklődött barátjától. Pár vicces pillanattal is gazdagodott a sportoló a hívás alatt.© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS