Címke: geoblockedSzerencsétlenségek sora éri a Kihívókat?
A Kihívók nem értik, hogy történhet velük ennyi balszerencse. Az elvesztett Végjáték után, a Medál játéban sem tudtak megkaparintani egy védettséget jelentő tárgyat sem, a Párbajban pedig súlyos sérülést szenvedett Jodi. 
Felfüggesztették a Párbajt: Palik László a Kihívókkal közösen ment kórházba
 Provoda Jodes sérülése után Palik László bejelentette: a Párbajt befejezik. A Kihívók és a műsorvezető ezután együtt indultak a kórházba, hogy Jodi mellett lehessenek.
Kihívók a kórházban: Műteni kell Jodi ujját
Jodi ujja elmozdult a helyéről, azonnal kórházba szállították. A Kihívók nem bírtak tétlenül várni, ezért Palik Lászlóval meglátogatták csapattársukat. Hogy mit mutatott a röntgen, és mit mondott a doktor, azt a videóból megtudhatod!
Lefújták a Párbajt: Jodi súlyosan megsérült
Mischinger Péter és Provoda Jodes nagy erőkkel lendültek át az akadályokon, amikor Jodi ujja kificamodott, és azonnal orvost kellett hívni hozzá. A sérült Kihívó hiába mondta, hogy nem érez fájdalmat, és folytatná a versenyt, a kifordult végtaggal kórházba kell mennie.  
Mischinger Péter: ˝Felkészültem arra, hogy ha esetleg haza kell mennem˝
Palik László Jodit és Petit kérdezte a Párbaj előtt. Peti elmondta készen áll ha búcsúznia kell, de nyertesként megy haza mindenképpen. A Kihívó arról is vallott, mitől lesz más ez a Párbaja, mint az előző. 
Óriási küzdelemmel és könnyekkel ért véget a Bajnokok csínytevése
 Egészen különleges vadászatra indultak a Bajnokok a Villa kertjében, ami sokkal küzdelmesebbre sikerült, mint ahogy azt elképzelték. A fiúk végül sikerrel jártak, ám Lívi ennek nem igazán örült... 
Mischinger Péter szívének két nagyon fontos darabját ˝ajándékozta˝ a Kihívó lányoknak
Peti és Jodi búcsú ajándékokat hagytak Katának és Hannának a Párbaj előtt. Nézd meg a videót, melyből kiderül mivel kedveskedtek nekik. 
Huszti Kata szerint Peti fél Joditól
Kata úgy érzi, nagyon erős csapatot alkottak így négyen, és borzasztó belegondolnia abba, hogy ma egyvalaki távozni fog közülük. 

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS